deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Kit 4 bevestiging enkelzijdig door de deur ten behoeve van glasdeuren

  • Geen voorraadinformatie
€  47,49
per set, incl. BTW

Kit 4 bevestiging enkelzijdig door de deur ten behoeve van glasdeuren

Monteer jouw deurgreep van Mandelli middels enkelzijdige bevestiging door jouw glasdeur voor een stevig resultaat. Deze set is uitgevoerd in de finish satijn chroom.

In wensenlijst

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
TH5KIT410000 Bevestiging enkelzijdig door de deur t.b.v. glasdeuren
set
€  47,49
Goed om te weten
  • Speciaal geschikt voor glasdeuren.
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • 100% Italiaans product.
  • Aan de zijde van de deur waar geen deurgreep zit, zie je een stukje van de bevestiging zitten. Deze zijde is dus niet glad, wat wel het geval is bij blinde montage.
  • Deze bevestiging is niet geschikt voor houten deuren.
Mat chroom Haal een stukje Italië in huis! Het design beslag van de Italiaanse firma Mandelli kenmerkt zich door strakke vormen en elegante swings, altijd vergezelgd van de typische, Italiaanse charme. De producten in de finish satijn chroom hebben messing als basismateriaal. Om deze vorm te krijgen, wordt het messing gegoten in speciale mallen. De satijn chromen finish heeft een hoge kwaliteit en zorgt voor een intense kleur op dit product.
Mat chroom
Mandelli

De Italiaanse deur- en meubelbeslagfabrikant Mandelli voert met trots haar logo '100% made in Italy'. Dit betekent dat alle fasen van de productie worden uitgevoerd in Italië: van het ontwerp tot de productie en verpakking. Al het beslag van Mandelli wordt gemaakt op basis van messing, met een ruime keuze in finishes.
Lees verder

Mandelli