deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Afstortkluis

Jouw geld is in veilige handen bij een afstortkluis. Dit hulpmiddel wordt veel gebruikt in winkels en bij bedrijven. Het voorkomt dat er grote geldbedragen in jouw kassa liggen – met alle gevolgen van dien wanneer inbrekers of overvallers hier lucht van krijgen. Door jouw dagomzet regelmatig af te romen en biljetten te bewaren in een afstortkluis, zit er nooit te veel geld in jouw lade. Een geruststellende gedachte voor jou én je medewerkers.


Filex Security DS Afstortkluis 1 elo
Filex Security DS Afstortkluis 1 elo
  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Gratis verzending
€  209,98
Per stuk
Filex Security DS Afstortkluis 2 elo
Filex Security DS Afstortkluis 2 elo
  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Gratis verzending
€  211,75
Per stuk

Kies de juiste maat afroomkluis

Onze afstortkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kies je gemakkelijk de variant die het beste past onder jouw bar, bij de kassa of elders in het pand. Je werpt de biljetten naar binnen via het ‘brievenbusmechanisme’, waarna je de kluis op jouw moment kunt openen met een code.

Anti-hengelbeveiliging en bevestiging van afstortkluizen

De afstortkluizen hebben een anti-hengelbeveiliging, waardoor het geld in de kluis niet opgehengeld kan worden. Je monteert de afstortkluizen van Filex Security via de bodem van de kluis. Zorg dat je hiervoor een stevige ondergrond gebruikt. Inbrekers kunnen de kluis daardoor niet zomaar van hun plek trekken én het biedt een goede bodem voor de relatief zware afroomkluizen.