deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

AK0112 overslag smeedijzer zwart

  • Tijdelijk uitverkocht
€  43,15
per stuk, incl. BTW

Bedien jouw toiletgarnituur in stijl met deze schitterende, smeedijzeren overslag. Nostalgie ten top! De overslag wordt geleverd inclusief brug en kozijnplaat.

In wensenlijst

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
AK0112 Overslag smeedijzer
stuk
€  43,15
Lekker compleet
AK0112 overslag smeedijzer zwart met AS0900 blikje verf
€ 47,36incl. BTW
Goed om te weten
  • Uitgevoerd in kwalitatief smeedijzer.
  • Bevat geen kunststof onderdelen.
  • Deze ouderwetse manier van afsluiten zorgt voor nostalgie!
  • De overslag is massief.
  • De zwarte kleur wordt middels een basiscoating op het materiaal aangebracht. Let op: bij beschadigingen kan de kleur van het basismateriaal zichtbaar worden.
Smeedijzer zwart Smeedijzer heeft een krachtige, nostalgische uitstraling. De aantrekkelijke vormen en diepzwarte kleur zijn van alle tijden. Het zwarte smeedijzer wordt door de Engelse fabrikant Kirkpatrick op ambachtelijke wijze ontwikkeld. Door het handwerk dat komt kijken bij de productie, heeft elk artikel een andere structuur. Zoals jouw product is er geen enkele!
Smeedijzer zwart
Kirkpatrick

De producten van Kirkpatrick worden op traditionele wijze gefabriceerd in hun ijzergieterij in Walsall (Engeland). En dat zie je aan de uitstraling en charme van hun artikelen! Het handwerk is zowel te zien als te voelen, waardoor de producten stuk voor stuk een aanwinst zijn binnen de lifestyle Landelijk authentiek.
Lees verder

Kirkpatrick