deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

M&C Color Pro antikerntrek dubbele veiligheidscilinder, zwart

  • Niet leverbaar
€ 47,94
per stuk, incl. BTW

M&C brengt inbraakbeveiliging bij iedereen in huis met haar eenvoudig te monteren producten. Door hun vele extra’s is de M&C Color Pro europrofielcilinder enorm sterk. De sleutel kun je bovendien personaliseren met één van de gekleurde caps die meegeleverd worden. Standaard ontvang je drie sleutels bij deze cilinder.

De cilinder is bewerkt met een zwarte coating, wat hem een prachtige, donkere kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van het M&C Color Pro cilinderslot zijn onder andere:
- Met keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken.
- Bevat kerntrekbeveiliging, boorbeveiliging en bescherming tegen openpikken en de slagmethode. Heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is.
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***)
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties
Niet leverbaar
Deel dit product

Uitvoeringen

€ 47,94
per stuk, incl. BTW
Meer info M&C brengt inbraakbeveiliging bij iedereen in huis met haar eenvoudig te monteren producten. Door hun vele extra’s is de M&C Color Pro europrofielcilinder enorm sterk. Zo bevat de cilinder kerntrekbeveiliging, boorbeveiliging en anti-klop bescherming. Bovendien is de Color Pro uitgevoerd met een hardstalen brug. Deze zorgt ervoor dat de cilinder nagenoeg niet te breken is, ook niet zonder deurbeslag. De M&C Color Pro heeft 150.000 permutatiemogelijkheden. Dit betekent dat er 150.000 unieke sleutelmogelijkheden zijn voor de Color Pro serie. De sleutel kun je personaliseren met één van de leuke, gekleurde ‘caps’ die meegeleverd worden.

Keersleutelsysteem
Een keersleutelsysteem biedt extra gemak voor jou als gebruiker. Waar je een ‘gewone’ (conventionele) sleutel slechts op één manier in het slot kunt steken – vaak met de vlakke kant boven – maakt dit bij een keersleutel niet uit. De M&C Color Pro kun je dus zonder nadenken in het slot steken. Deze omkeerfunctie maakt de M&C cilinder ook heel geschikt voor mensen die slecht kunnen zien, zoals senioren. Dit type cilinder zie je daarom regelmatig terug in seniorenwoningen of aangepaste woningen. Je herkent een keersleutelsysteem direct bij een cilinderslot: zodra het sleutelgat ligt in plaats van verticaal staat, heb je te maken met een keersleutel.

Toepassingen
De M&C cilinder in de serie Color Pro is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zij worden geleverd met zeven verschillende kleuren caps: blauw, lichtblauw, rood, lichtgroen, roze, geel en oranje. Kies je ervoor om twee of drie gelijksluitende cilinders te bestellen, dan ontvang je vijf sleutels in plaats van drie. Koop je vier of vijf gelijksluitende cilinders, dan zijn dit zeven sleutels. Bij zes of meer gelijke cilinders krijg je acht sleutels meegeleverd. Zo nodig kun je natuurlijk meer sleutels bijbestellen. Omdat de M&C Color Pro beschermd is tegen ongeoorloofd kopiëren, heb je een sleutelcertificaat nodig om sleutels bij te kunnen maken. Dit certificaat ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte!

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Daardoor is de cilinder ook goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Door metaal te bewerken met een kwalitatieve coating, ontstaan prachtige, zwarte cilinders. Deze cilindersloten matchen geweldig met onze uitgebreide collectie (veiligheids)beslag in zwart. Zo heeft jouw deurbeslag één stijl en gaat de cilinder op in het geheel. Let er wel op dat de coating na veelvuldig gebruik wat beschadigd kan raken bij het sleutelgat.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je los: je ontvangt dus één exemplaar. Dat is ideaal wanneer jouw pand één toegangsdeur heeft, maar ook wanneer je graag een extra cilinder wilt bijbestellen. Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is en bestel eenvoudig jouw exemplaar.
Goed om te weten
  • Deze cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk en wordt tevens geleverd met certificaat.
  • De veiligheidscilinder is beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode.
  • Cilinder wordt aanbevolen door het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).
  • Cilinders en sleutels kunnen alleen bijgemaakt worden door erkende M&C dealers.
  • Het is mogelijk dat de zwarte coating van deze cilinder beschadigd raakt tijdens het gebruik van de cilinder.
Zwart Haal een stukje Italië in huis! Het design beslag van de Italiaanse firma Mandelli kenmerkt zich door strakke vormen en elegante swings, altijd vergezelgd van de typische, Italiaanse charme. De producten in de finish zwart hebben messing als basismateriaal. Om deze vorm te krijgen, wordt het messing gegoten in speciale mallen. De zwarte finish heeft een hoge kwaliteit en zorgt voor een intense kleur op dit product.
Zwart
M&C Goede huisbeveiliging is voor M&C de kers op de taart. Daarom specialiseert het bedrijf zich al meer dan dertig jaar in inbraakbeveiliging, zoals cilinders, hangsloten en kluizen. Het bedrijf stelt daarbij één voorwaarde: hun producten moeten eenvoudig te monteren zijn. Inbraakbeveiliging voor iedereen dus!
Lees meer.
M&C

Gerelateerde producten