deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hettich

Over het merk

Techniek voor meubels is de competentie en de passie van Hettich. De producten verleggen de grenzen voor functie, kwaliteit en comfort van meubels. Hettich hanteert een intensieve samenwerking met de meubelindustrie, de industrie voor huishoudelijke apparatuur, de vakhandel en de doe-het-zelf branche.

Hettich Logo

Hettich producten zijn vaak niet meer zichtbaar in meubels en toch is hun functie duidelijk merkbaar. Want de beslagoplossingen maken meubels beweegbaar, veilig en comfortabel, zelfs na jarenlang gebruik.

De combinatie kwaliteit & innovatie maakt meubeleigenaren enthousiast. De kwaliteit van de technische onderdelen beĆÆnvloedt sterk de kwaliteit van het meubel. Hettich producten ondergaan sterke kwaliteitscontroles van het ruwe materiaal tot het eindproduct. Dit in combinatie met de modernste productie methoden en vakkundige medewerkers garandeert een uitstekende kwaliteit van Hettich producten. Op technisch gebied zorgen efficiĆ«nte en stabiele processen voor een maximale betrouwbaarheid.

Hettich is een van de grootste producenten van meubelbeslag ter wereld. Dagelijks ontwikkelen ruim 6000 medewerkers de intelligente techniek voor meubels. Het bedrijf opereert wereldwijd vanuit de plaats Kirchlengern te Duitsland. Betrouwbaarheid is de basis voor kwaliteit, innovatie en nabijheid bij de klant. Met de 38 dochtermaatschappijen, vestigingen en productieplaatsen in Amerika, Europa en Aziƫ worden klanten wereldwijd bediend.

Hettich impressie
Hettich impressie
Hettich impressie
Bekijk het assortiment