deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence

Over het merk...

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!

Valence Logo

Passie voor modulair
De wandsystemen van Valence zijn modulair opgebouwd. Dat betekent dat het stuk voor stuk losse onderdelen zijn die je gemakkelijk in elkaar kunt schuiven. Elk element bestaat uit één, drie of vijf ‘zeshoekjes’ die verdacht veel weg hebben van het spel Kolonisten van Catan. ☺ Het unieke lijnenspel van de producten zorgt voor rust, maar het geheel is allesbehalve saai. De elementen hebben Latijnse namen gekregen. ‘Mono’ staat voor de basisvorm van het wandsysteem, bestaande uit één zeshoek. Bij ‘Tri’ en ‘Penta’ zijn respectievelijk drie en vijf zeshoeken op originele wijze met elkaar verbonden.

Creëer jouw perfecte wandsysteem
Voor elk wat wils: dat kunnen we wel stellen als het gaat om het assortiment van Valence. De losse elementen verschillen namelijk in vorm, maar ook in functionaliteit en materiaalkeuze. Zo kun je jouw laatste krabbels noteren op het PentaWhiteboard of het gelijkvormige prikbord, maar je kunt ook kiezen voor praktische jashaken. Vilten klankborden, heuse spiegels en opschrijfblokjes: you name it! Daarnaast zijn er schattige plantenbakjes, kaarsenhouders en klokjes beschikbaar die jouw wandsysteem een verrassende twist geven. Heb je weinig inspriatie? Ontwerper Sjoerd Jonkers heeft een collectie sets gecombineerd die matchen bij diverse woonstijlen.

Stylish en milieuvriendelijk: het kan bij Valence
Valence wil Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met oog voor het milieu. Zo zijn de materialen voor de elementen relatief eenvoudig opnieuw te gebruiken en worden zij in Nederland geproduceerd. De PentaCoustic bestaat zelfs uit gerecyclede PET-flessen. De meeste elementen hebben bovendien een plat ontwerp. Jouw bestelling past daardoor in veel gevallen door de brievenbus: praktisch, want je hoeft niet thuis te blijven om je pakketje in ontvangst te nemen. Er zijn daarnaast minder kosten gemoeid met het versturen en bezorgen van jouw bestelling.

Valence impressie
Valence impressie
Valence impressie Bekijk het assortiment