Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Dulimex DX raamsluiting, met cilinderslot SKG* / RBM 1300, zwart

  • Op voorraad
  • Uitvoeringen
€ 26,95
per stuk, incl. BTW

Dulimex DX raamsluiting, met cilinderslot SKG* / RBM 1300, zwart.

Specificaties van de Dulimex DX raamsluiting met cilinderslot
- Geschikt voor naar buitendraaiende draairamen en deuren;
- Finish: zwart epoxy coating;
- Wordt standaard inclusief sluitkom en schroeven 4.0 x 50 mm geleverd;
- Voorzien van een ventilatienok, terugvalbeveiliging en een stalen blokschoot;
- Afmetingen: bekijk voor de afmetingen de technische tekening;
- Eenvoudige en snelle montage.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

2 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01900108 Dulimex DX raamsluiting, met cilinderslot SKG* / RBM 1300, zwart linkswijzend Download
stuk
€  26,95
CC01900109 Dulimex DX raamsluiting, met cilinderslot SKG* / RBM 1300, zwart rechtswijzend Download
stuk
€  26,95
Meer info Extra informatie
Dit raamboompje met cilinderslot is in combinatie met de standaard meegeleverde sluitkom SKG gekeurd en is tevens voorzien van één ster (*). Deze raamsluiting biedt een uitstekende oplossing als hoofdsluiting voor ramen en als aanvullende beveiliging op voor- en achterdeuren. Bij het afsluiten voor de nacht is het geen overbodige luxe om de voor- en achterdeur extra te vergrendelen en de ramen goed te sluiten. Zo krijgen overvallers en inbrekers geen kans. Dit raamboompje biedt een gemakkelijke en stijlvolle uitkomst. De greep is eenvoudig te bedienen, doordat er voldoende ruimte is tussen de greep en de hoofdkast. Aan de bovenkant is de greep afgeschuind. Naast het trendy design van de greep is dit tevens functioneel, omdat bij het openen van het raamboompje, de greep niet tegen het kozijn kan aanlopen. De nok maakt het mogelijk om het raam of de deur in de ventilatiestand te zetten. De cilinder zorgt in de gesloten stand voor een extra vergrendeling van de raamsluiting. Het voorkomt dat het raamboompje van buitenaf via de zogenaamde 'hengelmethode' geopend kan worden. Daarnaast is het ook een kindveilige oplossing. Het raamboompje is moeilijk te openen voor een kind en zo worden ongelukken voorkomen.Het raamboompje is gemaakt van het sterke materiaal zamac. Door de materiaalkeuze wordt kleurechtheid en een probleemloze montage gewaarborgd.

Het raamboompje is gemakkelijk te monteren en al te plaatsen vanaf een kozijnbreedte van 41 mm en een minimale kozijnhoutdiepte van 31 mm.
Dulimex

Dulimex B.V. is een internationale handelsonderneming opgericht in 1982. Importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. Lees meer.

Dulimex