deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF0515.09 schuifdeurhanger set Linja RVS t.b.v. extra deur

  • Tijdelijk uitverkocht
€  192,95
per set, incl. BTW

Wil je een extra glasdeur ophangen aan jouw luxe RVS-rail? Dat kan zonder problemen met ons extra deurpakket! Je ontvangt twee smaakvolle Linja hangers voor een extra deur, compleet met de benodigde accessoires. Lees meer.

In wensenlijst

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC10010416 Schuifdeurhanger set Linja RVS t.b.v. extra deur
set
€  192,95
Meer info Is jouw deuropening breder dan de schuifdeur? Om het geheel af te dekken en tocht- of kijkgaten te voorkomen, kun je er dan voor kiezen om een extra schuifdeur aan de rail te monteren. Ook bij een kastenwand kan een extra schuifdeur uitkomst bieden. Met onze deurhanger set weet je zeker dat je direct alle producten in huis hebt om deze extra schuifdeur te bevestigen.

De onderdelen in deze schuifdeurhanger set
- Twee RVS hangers die met kogellagers over de schuifdeurrail lopen en aan de voorzijde op de schuifdeur worden gemonteerd;
- Een kleine schuifdeur vloergeleider die jouw schuifdeur aan de onderkant begeleidt en zorgt voor stabiel gebruik;

RVS: modern en sportief
Een RVS schuifrailsysteem geeft een unieke uitstraling aan een deur. De moderne finish laat een sportieve indruk achter, waardoor schuifdeuren ook voor moderne interieurs en zakelijke kantoorpanden beschikbaar zijn. Geen stijlbreuk in de ruimte door het strakke RVS, wél veel gebruiksgemak met het schitterende schuifsysteem. Met behulp van de meegeleverde montagehandleiding hangt er vlot een mooi loftdeursysteem aan de muur! De hangers van Linja zijn recht en stijlvol afgewerkt. Je monteert ze op de voorzijde van de schuifdeur.
Goed om te weten
  • Het product is massief.
  • Het extra deurpakket is te bestellen voor alle GPF schuifdeursystemen, geschikt voor reguliere deuren.
  • Met dit extra deurpakket bestel je alleen dié producten die jij nodig hebt voor jouw schuifdeursysteem. Je ontvangt dus geen onnodige artikelen.
  • Het extra deur-pakket is alleen te gebruiken in combinatie met een bestaand schuifdeursysteem.
  • De schuifdeurhanger kan alleen gebruikt worden in combinatie met een glasdeur.
RVS geborsteld Het materiaal RVS is de afkorting voor roestvaststaal (in de volksmond ook wel roestvrijstaal genoemd). Dit kwalitatieve metaal is sterk en zeer geschikt voor (deur)beslag en huisdecoratie. Het RVS wordt geborsteld of gepolijst afgewerkt. Geborsteld RVS heeft een schitterende, matte uitstraling in moderne stijl. Het voordeel van geborsteld RVS is dat kleine krassen nauwelijks opvallen.
RVS geborsteld
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag