Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuBar Snap RVS, 990 mm, in de dag montage

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  69,95
per stuk, incl. BTW

De SecuBar Twist Combi RVS is een goede keuze om je klapraam mee te beveiligen tegen inbraak.

Uit de praktijk is gebleken dat barrière-stangen een preventieve werking hebben. Van buitenaf zijn ze goed zichtbaar, waardoor een inbreker niet eens meer probeert om in te breken. Bovendien is het natuurlijk heel fijn dat het raam dag en nacht open kan blijven staan om je huis te ventileren.

Standaard geleverd inclusief twee snap zelfborgende hulzen. De hulzen zijn vervaardigd van nylon met een glasvezel versterking.

De SecuBar Snap RVS wordt op de volgende manier gemonteerd:
Montage in de dag.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000103 SecuBar Snap RVS montage in de dag, 990 mm Download
stuk
€  69,95
Meer info Met een barrièrestang in het zicht schrik je indringers af en verminder je de kans op een geslaagde inbraak. Het is wellicht niet voor te stellen, maar inbrekers hebben vaak al genoeg aan een opening van vijftien centimeter om in te breken. De politie adviseert niet voor niets om klapramen (bovenlichtjes) goed te beveiligen. De horizontale stang voorkomt doorklimmen, zodat je zonder problemen een raampje open kan laten staan ’s nachts. Deze variant is speciaal bedoeld voor naar binnen vallende ramen.

Monteer je jouw barrièrestang aan de binnenkant van het raamkozijn, dan heet dit montage in de dag. Er zijn speciale hulzen verkrijgbaar die je in het raamkozijn boort. Zo voorkom je dat de montage van jouw raambeveiliging goed zichtbaar is. Alleen een subtiel ‘felsrandje’ is nog zichtbaar wanneer een snaphuls gemonteerd is. Deze beveiliging is zowel goedgekeurd voor bevestiging binnen (bij buitendraaiende klapramen) als voor bevestiging buiten (bij binnendraaiende valramen).
Goed om te weten
  • Voorkomt doorklimmmen van inbrekers.
  • De SecuBar Snap RVS past in vrijwel ieder bovenlicht.
  • Deze beveiliging kan razendsnel gemonteerd worden in het kozijn.
  • Er wordt gebruik gemaakt van zelfborgende hulzen, welke nauwelijks zichtbaar zijn.
  • Compleet geleverd met montage-materiaal en een stap-voor-stap gebruikshandleiding.
  • 2 jaar kwaliteitsgarantie.
  • De SecuBar Snap RVS is esthetisch minder mooi, omdat hij in het zicht bevestigd is.
  • Het felsrandje blijft zichtbaar na montage.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu