deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Buva 6224R meerpuntssluiting sleutelbediend renovatie

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Uitvoeringen
€ 136,00
per stuk, incl. BTW

Is jouw huidige meerpuntssluiting kapot of om een andere reden toe aan vervanging? Kies dan voor het renovatieslot 6224R van Buva en blijf verzekerd van goede beveiliging op jouw deur. Meerpuntsslot 6224R is sleutelbediend en heeft twee haakschoten.

Dit type is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Deze meerpuntssluiting wordt exclusief bevestigingsmaterialen, sluitplaten en sluitkommen geleverd. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Zilvergrijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

2 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC05500026 Buva 6224R meerpuntssluiting sleutelbediend afgerond renovatie, 1772x24 mm, doornmaat 55 mm, PCmaat 72, DIN links Download
stuk
€  136,00
CC05500025 Buva 6224R meerpuntssluiting sleutelbediend afgerond renovatie, 1772x24 mm, doornmaat 55 mm, PCmaat 72, DIN rechts Download
stuk
€  136,00
Meer info Specificaties van BUVA’s 6224R
Type 6224R is bestemd voor deuren van minstens 1883 mm tot maximaal 2400 mm. Met zijn twee haakschoten zorgt dit driepuntsslot voor een solide beveiliging. De sluiting werkt sleutelbediend: je hoeft de deurkruk dus niet omhoog te duwen voor je het meerpuntsslot kunt afsluiten, maar draait hem direct op slot met een sleutel in het sleutelgat. De 6224R is een renovatiesluiting: het slot is een goede vervanger voor meerpuntssluitingen die defect zijn of moeilijk verkrijgbaar.

Wat betekent DIN links en DIN rechts?
Sommige meerpuntssloten van BUVA zijn DIN links, anderen DIN rechts. Welke draairichting voor jouw slot geldt, heeft te maken met de stand van de dagschoot. De dagschoot heeft een schuine zijde en een rechte. Aan de scharnierzijde van de deur zit het rechte deel van de dagschoot en aan de niet-scharnierzijde het schuine gedeelte. De dagschoot valt bij het dichtdoen op deze manier makkelijker in het slot en blijft ook goed in gesloten positie zitten. Het is daarom van belang dat je weet wat de draairichting is van jouw deur, zodat je bijvoorbeeld geen last krijgt van een klapperende deur. Wanneer meerpuntssluitingen zowel voor DIN links als DIN rechts geschikt zijn, dan komt dat omdat de dagschoot omkeerbaar is. Zo kun je ze eenvoudig geschikt maken voor elke situatie.

BUVA: veilige oplossingen in en rond huis
BUVA verzorgt de productie en levering van een groot assortiment artikelen die het wooncomfort verhogen. Hang- en sluitwerk neemt een belangrijk deel in van de collectie, waaronder deze kwalitatieve meerpuntssluiting. De exemplaren van BUVA hebben een hoge gebruiksvriendelijkheid en zijn door hun vele opties eenvoudig te optimaliseren. Ze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat betekent dat ze een hoge inbraakwering hebben.
Goed om te weten
  • Met één draai van de sleutel heb je jouw deur op drie plaatsen beveiligd.
  • De meerpuntssluiting heeft een hoge kwaliteit.
  • Een perfecte optie wanneer jouw huidige meerpuntsslot aan vervanging toe is!
  • De bevestigingsmaterialen, sluitplaten en sluitkommen worden niet meegeleverd met de meerpuntssluiting.
  • Deze meerpuntssluiting is niet geschikt voor deuren hoger dan 2400 mm.
BUVA

BUVA is een grote naam in onder andere de wereld van het hang- en sluitwerk, ventilatie en raambeslag. Het bedrijf is gevestigd in Barendrecht, van waaruit de distributie naar hun vele klanten gebeurt. De meer dan 40.000 verschillende artikelen op voorraad zorgen ervoor dat BUVA zonder blikken of blozen ‘totaalleverancier’ genoemd mag worden. Lees meer.

BUVA