deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nuki Bridge

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
  • Gratis verzending
€  99,00
per stuk, incl. BTW

Beveilig jouw woning veilig en elektronisch met de Nuki Bridge. Je kunt de bridge gebruiken in combinatie met de Nuki smart lock. De smart lock monteer je eenvoudig aan de binnenzijde van de deur, over de bestaande cilinder en sleutel heen. Je klikt het systeem erop of je kleeft deze aan de deur. De Nuki doet vervolgens het werk en zorgt dat jouw deur opent en sluit. De bridge zorgt voor een connectie tussen het slot en jouw smartphone, zolang je hem binnen een straal van vijf meter plaatst. De deursensor zit op de deurpost en checkt of de deur goed in het slot gevallen is.

Let op: er wordt aangeraden om Nuki alleen te monteren op een cilinder met hotelfunctie of nood- en gevarenfunctie. In dat geval kun je jouw deur altijd vanaf de buitenzijde openen met een sleutel wanneer dat nodig is.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC07900003 Nuki Bridge
stuk
€  99,00
Lekker compleet
Nuki Bridge met Smart Lock 2.0 met Apple HomeKit en Bluetooth 5
€ 328,01incl. BTW
Meer info Nuki brengt met haar Smart Lock 2.0 een gebruiksvriendelijke smart lock met strakke uitstraling op de markt. Door de eenvoudige bediening is het slot een uitkomst voor jong en oud. Je plaatst de smartlock aan de binnenzijde van de deur, over de cilinder en de sleutel heen. Je klikt Nuki makkelijk hierop of plakt hem vast op de deur. Vanaf de buitenzijde kun je het slot nu nog bedienen met een sleutel, maar alleen als de cilinder uitgevoerd is met hotelfunctie of gevarenfunctie. De Nuki kan direct gebruikt worden in combinatie met cilinders van diverse merken. Cilinders worden niet meegeleverd bij dit product. Benieuwd of jouw cilinderslot compatibel is met de Nuki smart lock? Check het hier! Je kunt de smart lock ook openen met een fob (afstandsbediening), keypad of automatische opener.

Bridge: bediening op afstand
Staat je vriend iets eerder dan gepland voor de deur of ben je vergeten de buurvrouw een sleutel te geven? Geen probleem voor de Nuki wanneer je hem combineert met een Bridge. Met dit ingenieuze systeem wordt jouw elektronische slot aangesloten op de wifi in jouw huis. Je kunt daardoor zelfs op verre afstand de deur voor iemand openen. En minstens zo belangrijk: de deur daarna weer afsluiten! :). Zorg dat je de Bridge in een stopcontact plaatst op een afstand van maximaal vijf meter van de Nuki.

Integreer Nuki met jouw Smart Home systeem
Nuki is compatibel met verschillende Smart Home systemen. Allereerst is dit Bluetooth: een draadloze verbinding die gecreëerd wordt tussen twee apparaten die op korte afstand van elkaar staan. Elke smartphone heeft een bluetooth verbinding waarmee je gemakkelijk contact kunt leggen met de bluetooth-ontvanger in het elektromechanische slot. Nuki is daarnaast te integreren met de Smart Home applicaties Apple HomeKit en Zigbee. De Apple HomeKit vangt alle geautomatiseerde apparaten (domotica) in jouw huis in één app, waarna je deze kunt bedienen met een iPhone of iPad. Je kunt hier naast een elektronisch slot, ook verlichting en verwarming op aansluiten. Als laatste is een connectie met Zigbee mogelijk. Deze aanvulling op de functies van Bluetooth en Wi-Fi zorgt voor een verbinding tussen alle elektronische apparaten in jouw huis, maar dan met behulp van laag stroomverbruik. De apparaten ‘luisteren’ naar elkaar en geven middels sensoren signalen aan elkaar door. Met name grote bedrijven als Philips en Samsung maken gebruik van Zigbee.

Technische specificaties
Productafmetingen Bridge: 60x60x50 mm;
Herkomst: Europa;
Voeding Bridge: 230V stopcontact;
Temperatuur bij gebruik: 10-40°C;
Besturingssystemen smartphone: iPhone 4s of nieuwer, Android 4.4 en hoger;
Vereisten deurslot: Europrofielcilinder met nood- en gevaarfunctie;
Installatie-eisen: maximaal 5 meter afstand tussen Nuki Bridge en Nuki Smart Lock (afhankelijk van bouwkundige omstandigheden);
Versleuteling: de verbinding is SSL-versleuteld.
API: HTTP-REST-API beschikbaar
Bediening: Configuratie Nuki-app, knop voor pairen.

Inhoud levering
1x Nuki Bridge;
1x Bridge gebruiksaanwijzing.
Goed om te weten
  • Dankzij Bridge krijg je een goede verbinding tussen je smartphone en de Nuki smart lock.
  • Compatibel met diverse Smart Home systemen.
  • Makkelijk te installeren.
  • De Nuki is alleen geschikt voor gebruik in combinatie met cilinders die voorzien zijn van hotelfunctie.
  • Bridge werkt alleen wanneer het binnen een straal van vijf meter van de smart lock in een stopcontact zit.
Nuki

Nuki is een technologiebedrijf dat vooruitloopt op de meute door haar hoogwaardige producten en innovaties. Hun grootste troef is de Nuki smart lock: een automatiseringsoplossing om jouw deur te openen op slimme, snelle manieren zoals met een smartphone of afstandsbediening. Lees meer

Nuki

Gerelateerde producten