deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Afstandsbediening

Maak gebruik van een afstandsbediening om jouw Smart Lock optimaal te bedienen. Heb je een kind op de arm en een enthousiaste hond aan de lijn, dan is het wel zo fijn als de voordeur alvast openzwaait wanneer jij bijna binnen bent. En wat te denken wanneer je aan komt lopen met volle boodschappentassen! Gun jezelf het comfort van een afstandsbediening en maak het gebruiksgemak van jouw elektronische slot compleet.


CESeasy afstandsbediening 609104V
CESeasy afstandsbediening 609104V
  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Gratis verzending
€  78,65
Per stuk
Nemef ENTR 1-knops afstandsbediening
Nemef ENTR 1-knops afstandsbediening
  • Levertijd: 3 weken
€  38,99
Per stuk

Afstandsbedieningen koppelen aan de Smart Lock

Het is mogelijk om één of meerdere afstandsbedieningen te koppelen aan een Smart Lock. Volg je daarbij het stappenplan uit de handleiding, dan kun je dit gemakkelijk zelf doen. Ook het verwijderen van een afstandsbediening uit het geheugen van de Smart Lock vergt slechts enkele handelingen. Middels korte lichtsignalen en piepjes geeft het elektronische slot aan of de cofiguratie gelukt is.

Batterij van de afstandsbediening

Raakt de batterij van jouw afstandsbediening leeg? Dan krijg je hier een melding van en kun je de batterijen vervangen. Ben je iets te laat en is je batterij écht leeg? Dan heeft Invited een ingenieuze noodsleutel in de afstandsbediening verwerkt. Ook bij de Nemef ENTR zijn er losse sleutels. Zo kom je altijd zonder problemen binnen! Laat de sleutel echter niet in de deur zitten. Dan is het elektronisch slot niet meer (op afstand) te bedienen.