deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Invited smart lock

De Invited Smart Lock is een ingenieus, slim voordeurslot dat letterlijk de deur voor jou opent. Je bedient het slot met een afstandsbediening, keypad, wandschakelaar of zelfs door te kloppen! Daarbij is de veiligheid gewaarborgd, want de Invited is gekwalificeerd met het keurmerk SKG 2 sterren. Bovendien heeft de elektronica in het mechanisme hetzelfde veiligheidsprotocol als de techniek achter online bankieren. De Invited denkt zelfs met je mee, omdat hij zichzelf in de nachtstand automatisch afsluit.

Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Plug and play: gemakkelijke installatie en bediening van het elektronische slot

Na een eenvoudige ‘plug and play’ installatie leert de Invited heel snel naar welke kant – en hoe ver – de deur draait. Vervolgens weet de deur exact in welke stand hij zich bevindt. De sensoren zorgen ervoor dat de Invited zelfs herkent wanneer de deur is dichtgedaan, zodat het elektronische slot zichzelf afsluit. Voor de bediening worden standaard twee afstandsbedieningen meegeleverd. Optioneel zijn een keypad (numeriek) en een wandschakelaar (bediening met één vinger) te verkrijgen. In noodgevallen is de deur van binnenuit via de knop te openen of kun je gebruikmaken van de verborgen sleutel in de afstandsbediening.

De Invited verbindt techniek

De elektronische Smart Lock van Invited werkt stand alone, maar is daarnaast ook te koppelen aan allerlei home automation systemen. Zo kun je een speciale HomeWizard-box kopen, waardoor je de Invited kunt bedienen met je smartphone. Bovendien past het slimme slot op deuren met een europrofiel cilinder: bijna elke voordeur in Nederland dus! Alleen wanneer bij jouw deur de cilinder boven het krukgat zit of de kruk naar boven draait, is het niet mogelijk om de Invited te monteren. Ook het hebben van stroom is geen vereiste. Het apparaat en zijn bedieningsmogelijkheden werken stuk voor stuk op batterijen.