deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Draaikiepbeslag

Passend draaikiepbeslag vergrendelt jouw draaikiepramen op uitstekende wijze. Om jou extra veiligheid te bieden, zijn onze draaikiepmechanismes verkrijgbaar in afsluitbare variant. Ze mogen daarom niet ontbreken in ons overzicht met veiligheidsbeslag! Het draaikiepbeslag van GPF bouwbeslag heeft de kwalificatie SKG drie sterren, dus je bent verzekerd van een veilige oplossing voor jouw ramen.


Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Wat is de meerwaarde van afsluitbaar draaikiepbeslag?

Het nut van afsluitbaar draaikiepbeslag wordt duidelijk wanneer je een draaikiepraam monteert op een plaats waar inbrekers gemakkelijk bij kunnen. Zouden zij een klein gat in het raam maken om met hun arm naar binnen te reiken, dan zorgt het afsluitbare mechanisme ervoor dat de raamkruk niet om te draaien is. Je voorkomt hiermee dus dat inbrekers gemakkelijk via het raam binnen kunnen komen.

Afsluitbaar draaikiepbeslag met SKG 3 sterren

Je kunt ervoor kiezen om niet-afsluitbaar draaikiepbeslag aan te schaffen. Dit is een perfecte oplossing voor ramen die hoger dan de begane grond en buiten het bereik van balkons hangen. Houd in dat geval wel in gedachten dat die draaikiepmechanismen geen SKG 3 sterren kwalificatie hebben. Dit is wel het geval met afsluitbaar draaikiepbeslag van GPF bouwbeslag. Door deze certificering weet jij zeker dat het raambeslag voor minstens vijf minuten inbraakwering zorgt. Kostbare tijd die een inbreker over het algemeen niet aan jouw raam wil besteden!