deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence MonoClock, eikenhouten wandklok op wandtegel

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  39,00
per stuk, incl. BTW

Jij verliest de tijd geen moment uit het oog met dit hippe wandklokje! Hij is gemakkelijk te verwerken in het modulaire wandsysteem van Valence, maar hij kan ook in z’n eentje opgehangen worden. Het eenvoudige ontwerp krijgt een natuurlijke uitstraling doordat de wijzerplaat gemonteerd is op een eikenhouten tegel.

De MonoClock werkt op twee AA-batterijen. Deze batterijen worden helaas niet standaard meegeleverd, maar je kunt ze wel hier bijbestellen. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Eiken
Kleur Bruin
Materiaal Kunststof
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900015 Eikenhouten wandklok op wandtegel Download
stuk
€  39,00
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Natuurlijk hout: klokjes van eiken
Deze Concrete-tegel met ingebouwde klok is handgemaakt. In de Amsterdamse Valence studio worden de producten met de grootste zorg gegoten uit een combinatie van kunststof en mineralen. De houtlook ontstaat door de combinatie met eikenhout. Het voordeel voor jou is dat de tegels hierdoor erg licht zijn en je hen gemakkelijk aan de wand plakt. Bovendien brengt eikenhout door zijn natuurlijke materiaal rust, preciés wat jij nodig hebt in je drukke leventje!

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Sierlijke klok die je makkelijk op de muur bevestigt.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten