deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence MonoFlame, zwarte kaarsenhouder op wandtegel

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  19,00
per stuk, incl. BTW

Wat romantisch kaarslicht op z’n tijd zorgt voor een heerlijk sfeertje. En gelukkig zijn brandende kaarsjes niet voorbehouden aan een koude winteravond! Breng extra sfeer aan op jouw wandsysteem van Valence met een kaarslichthouder. Veilig om bijvoorbeeld een waxinelichtje in te branden, maar ook prima te gebruiken met een kaarsje op batterijen!

Bij bestelling ontvang je één Valence-element waarin je een kaarsje kunt plaatsen. Bestel je liever een aantal stuks in één keer? Kijk dan naar onze 3-pack Monoflame Concrete elementenset in de kleur zwart. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Beton
Kleur Zwart
Materiaal Giethars
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900009 Zwarte kaarsenhouder op wandtegel Download
stuk
€  19,00
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Natuurlijk en industrieel: de betonlook
Deze Concrete-tegel met ruimte voor een kaarsje is handgemaakt. In de Amsterdamse Valence studio worden de producten met de grootste zorg gegoten uit een combinatie van kunststof en mineralen. Het voordeel voor jou is dat de tegels hierdoor erg licht zijn en je hen gemakkelijk aan de wand plakt. De zwarte tegels kunnen onderling iets van kleur verschillen, omdat het hier gaat om handwerk. Een combinatie van alleen deze kleur tegels zorgt daardoor al voor een speels effect.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Prachtig decoratie-item voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • De vlam van deze kaarsenhouder zorgt voor een mooi schouwspel op de muur.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten