deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence MonoPlanter, 3-pack zwarte bloempothouders op wandtegels

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  39,00
per set, incl. BTW

Een beetje groen her en der fleurt elk mens op! Maak daarom in jouw Valence wandsysteem ruimte voor een klein plantje in deze súperschattige Monoplanter-tegels. Verwacht geen hortensia kwijt te kunnen, maar een kleine cactus, een luchtplant of een ander onderhoudsarm plantje zal zich prima vermaken als onderdeel van jouw muurdecoratie!

Bij bestelling ontvang je drie Valence-elementen waarin elk één plantje in kan. Bestel je liever één stuk? Kijk dan naar onze enkele Monoplanter Concrete element in de kleur zwart. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Beton
Kleur Zwart
Materiaal Giethars
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900006 3-pack zwarte bloempothouders op wandtegels Download
set
€  39,00
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Natuurlijk en industrieel: de betonlook
Deze set Concrete-tegels met ruimte voor een plantje is handgemaakt. In de Amsterdamse Valence studio worden de producten met de grootste zorg gegoten uit een combinatie van kunststof en mineralen. Het voordeel voor jou is dat de tegels hierdoor erg licht zijn en je hen gemakkelijk aan de wand plakt. De zwarte tegels kunnen onderling iets van kleur verschillen, omdat het hier gaat om handwerk. Een combinatie van alleen deze kleur tegels zorgt daardoor al voor een speels effect.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Prachtige decoratieset voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Creatieve manier om meer groen aan je interieur toe te voegen.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten