deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

RiZZ Kaarsenhouder wit 'Curve' XL

  • Levertijd: 2 werkdagen
  • Gratis verzending
€  379,00
per stuk, incl. BTW

Voeg een curve toe aan jouw interieur! RiZZ kaarsenhouder ‘Curve’ is schitterend om te zien en een echte brenger van gezelligheid. Door zijn speelse wandbevestiging ben je geen ruimte kwijt op de tafel of jouw meubel. Je hebt de keuze uit een grote of kleine versie van deze kaarsenhouder. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 2 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC00900097 RiZZ Kaarsenhouder 'Curve' XL wit
stuk
€  379,00
Meer info Duurzaamheid en zelf samenstellen
Bij RiZZ gaan mooie producten, duurzaamheid en perfect maatwerk hand in hand. Hun producten zijn ontworpen om jouw leven lang met je mee te gaan. Pure kwaliteit dus! Bovendien kun je de kaarsenstandaards zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor je ze desgewenst per seizoen op een andere plek kunt hangen. De standaards zijn opgebouwd uit verschillende componenten, waarmee je zelf kunt combineren en variëren. Je kunt kiezen uit de finishes wit, antraciet, roestvaststaal en koper. Zo stel je zelf jouw unieke model samen, die je vervolgens middels de inventieve RiZZ connector met elkaar verbindt. Overigens vind je deze connector ook terug bij de kapstokkencollectie van RiZZ.

Brand een designer kaarsje!
Wat is nu een grotere sfeermaker dan puur kaarslicht? RiZZ heeft aan zijn collectie kaarsenhouders daarom deze stijlvolle Curve toegevoegd. Door de unieke, glazen dome die om de kaars zit, heeft het geheel weg van een stolp. De vorm van het glas zorgt ervoor dat de kaars optimaal kan branden én het geeft je interieur een schitterende boost. De dome houdt bovendien veel wind tegen, waardoor je RiZZ’s Curve ook buiten kunt gebruiken. De kaarsenhouder is gemaakt van RVS, al dan niet afgewerkt met een coating. Dit zorgt voor een geweldige kwaliteit en vlekvrij materiaal (dat scheelt weer poetsen!). Desgewenst kun je de kaarsenhouders van RiZZ stylen zoals jij dat wilt: van tafelmodel tot kandelaar.
RiZZ

Sinds 1941 fabrikant en toeleverancier van producten op het gebied van tochtwering en afdichting met distributie naar 19 landen. Producten die de entree en centrale ruimten versterken van particuliere en openbare gebouwen. Tijdloos design voor binnen en buiten toepassingen. Lees meer.

RiZZ