deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

RiZZ Kaarsenhouder koper 'Dish + Dome'

  • Levertijd: 2 werkdagen
  • Gratis verzending
€  89,00
per stuk, incl. BTW

Kaarsenhouder 'Dish + Dome'
Brengt een warme sfeer op iedere tafel, zowel binnen als buiten. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 2 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC00900107 RiZZ Kaarsenhouder 'Dish + Dome' koper
stuk
€  89,00
Meer info Duurzaamheid en zelf samenstellen
Bij RiZZ gaan mooie producten, duurzaamheid en perfect maatwerk hand in hand. Hun producten zijn ontworpen om jouw leven lang met je mee te gaan. Pure kwaliteit dus! Bovendien kun je de kaarsenhouders zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor je ze desgewenst per seizoen neer kunt leggen op een andere plek. De houders zijn opgebouwd uit verschillende componenten, waarmee je zelf kunt combineren en variëren. Je kunt kiezen uit de finishes wit, antraciet, roestvaststaal en koper. Zo stel je zelf jouw unieke model samen!

Brand een designer kaarsje!
Wat is nu een grotere sfeermaker dan puur kaarslicht? RiZZ heeft aan zijn collectie kaarsenhouders daarom deze stijlvolle Dish + Dome toegevoegd. Door de unieke, glazen dome die om de kaars zit, heeft het geheel weg van een stolp. De vorm van het glas zorgt ervoor dat de kaars optimaal kan branden én het geeft je interieur een schitterende boost. De dome houdt bovendien veel wind tegen, waardoor je RiZZ’s Dish + Dome ook buiten kunt gebruiken. De kaarsenhouder is gemaakt van RVS, al dan niet afgewerkt met een coating. Dit zorgt voor een geweldige kwaliteit en vlekvrij materiaal (dat scheelt weer poetsen!). Desgewenst kun je de kaarsenhouders van RiZZ stylen zoals jij dat wilt: van tafelmodel tot kandelaar.
RiZZ

Sinds 1941 fabrikant en toeleverancier van producten op het gebied van tochtwering en afdichting met distributie naar 19 landen. Producten die de entree en centrale ruimten versterken van particuliere en openbare gebouwen. Tijdloos design voor binnen en buiten toepassingen. Lees meer.

RiZZ