deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer

Over het merk...

Mauer Locking Systems is specialist op het gebied van sloten, cilinders, scharnieren en elektronische toegangssystemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen met betrekking tot veiligheid. Voor Mauer zijn efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit daarbij absolute vereisten.

Mauer logo

Mauer’s missie

Iedereen heeft zijn eigen wensen als het gaat om veiligheid, sfeer, luxe en comfort. Mauer biedt een optimale invulling van deze persoonlijke en unieke wensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van complete sluitplannen en ontzorgt daarmee klanten rondom beveiligingsvraagstukken. Het bedrijf adviseert bij projecten en verzorgt de uitvoering door sloten, cilinders en toegangssystemen te produceren en te leveren. Daarbij produceert het bedrijf ook complete ELLcam lockersystemen, mechanische en elektronische systemen.

Amersfoort & Bulgarije

Mauer Nederland begon in 1999 als Van Erp Agenturen. Vandaag de dag werken ruim 25 medewerkers vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort aan de verkoop en montage van hun producten en worden hier ook de orders afgehandeld. Hun eigen fabriek staat in de Bulgaarse plaats Varna. In deze fabriek werken ruim 160 medewerkers aan de productie van cilinders en ELLcams. Doordat het bedrijf hun productie in eigen beheer heeft, kan het bedrijf haar producten snel uit voorraad leveren. Sinds mei 2016 is Mauer ook onderdeel van de wereldwijde marktleider in oplossingen voor het openen van deuren: ASSA ABLOY. Het bedrijf heeft de krachten gebundeld om zo hun klanten nog beter te kunnen bedienen.

Close to You

Mauer’s motto is 'Close to You' en heeft twee betekenissen die voor het bedrijf allebei even belangrijk zijn. Het bedrijf wil én dicht bij de klant te staan én samen met hen tot een sluitende oplossing kunnen komen. In ons assortiment vind je verschillende sluitende oplossingen van Mauer, zoals: bouwsleutels, cilinders, ELLocks, hangsloten, inboorpaumelles, sleutelkasten, sloten, sluitkommen en sluitplaten, waarvan het meeste hang- en sluitwerk zowel binnenshuis als buitenshuis toepasbaar is en hebben ze een SKG-kwalificering. Zo zijn de cilinders van Mauer verkrijgbaar als dubbele cilinder, halve cilinder, knopcilinder en halve knopcilinder en hebben bijna al deze cilinders een SKG 2 en 3 sterren kwalificatie. Dus wanneer je op zoek bent naar hang- en sluitwerk van Mauer, dan ben je bij Deurbeslag.nl aan het juiste adres.