Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Kerntrekbeveiliging en veiligheidsbeslag

Maximale veiligheid voor de cilinder

Veiligheid is één van de belangrijkste dingen die je wilt in je huis of in je bedrijfspand. Dat is ook ons uitgangspunt. Daarom voldoet ons assortiment veiligheidsbeslag bij Cubic Colors aan de hoogste eisen voor inbraakwering. De veiligheidsproducten worden door het Nederlandse Certificering Instituut SKG uitgebreid getest op: veiligheid en inbraakwerendheid, de werking van het beslag, duurzaamheid, corrosiebestendigheid en zelfs op temperatuurbestendigheid. Door het SKG*** certificaat weet je zeker dat je voor optimale veiligheid kiest.

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

In de categorie veiligheidsbeslag vind je veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging. Hiermee bereik je maximale veiligheid. Een kerntrekbeveiliging beschermt de cilinder in de deur tegen uitboren of uittrekken. Deze manier van inbreken wordt ook wel de Bulgaarse methode genoemd. Door een schroef in de cilinder te boren wordt deze er vervolgens uitgetrokken en breekt de kern. Binnen een minuut is de afgesloten deur geopend.

Een cilinder die uitsteekt is niet veilig. Een goed veiligheidsbeslag bestaat uit de beschermende combinatie en verbinding tussen buiten en binnen. Door buiten te kiezen voor een massief RVS buitenschild met kerntrekbeveiliging is de cilinder maximaal beveiligd. De montage van het buitenschild is blind (geen zichtbare schroeven). De kerntrekbeveiliging omsluit volledig de cilinder. De sleutel steek je door het draaibare sleufje van de kerntrekbeveiliging. Doordat dit deel meedraait is het uitboren van de cilinder erg lastig. Een bijpassend RVS veiligheidsschild binnen zorgt voor een maximaal veilige combinatie.

Kerntrekbeveiliging plaatsing
Logo politie keurmerk veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Al het veiligheidsbeslag op www.deurbeslag.nl voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Woningen met PKVW hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak. Het PKVW schrijft voor nieuwbouw veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging voor.

Massieve veiligheidsschilden of veiligheidsrozetten

De GPF bouwbeslag veiligheidsschilden met kerntrekbeveiliging zijn van massief RVS. Ook alle GPF veiligheidsrozetten zijn van massief RVS. Je herkent de massief producten aan het massief pictogram.

Massief veiligheidsbeslag pictogram

Keersleutel

Heb je zogenoemde keersleutels thuis die je zowel linksom als rechtsom kan gebruiken? Ook dan kan je kiezen voor kerntrekbeveiliging van GPF bouwbeslag.

GPF CombiVari – keuzevrijheid in samenstellen

GPF bouwbeslag werkt met het GPF CombiVari concept. Ook voor veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is dit toepasbaar. Je kiest dan naar keuze los je buitenkant en binnenkant en is het mogelijk twee verschillende finishes en vormen te combineren.

Finishes veiligheidsbeslag

Het veiligheidsbeslag van GPF bouwbeslag is verkrijgbaar in diverse finishes. De basis is RVS. Naast RVS matgeborsteld of RVS gepolijst veiligheidsbeslag heb je keuze uit: PVD antraciet, PVD koper, PVD messing satin, Zwart, Wit en Smeedijzer zwart.

Deurdikte voor veiligheidsbeslag

Alle veiligheidssets en buitenschilden/ -rozetten op deurbeslag.nl worden geleverd met bevestiging voor deurdikte 40 en 54 mm. Indien je het veiligheidsbeslag moet toepassen op een dikkere deur bestel je een bevestigingsset met langere bouten, krukstift of wisselstift. Vraag ons gerust om advies.

Bekijk het veiligheidsbeslag
GPF CombiVari  veiligheidsbeslag display