deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurbel vervangen

Gaat er al een belletje rinkelen?

Een traditionele deurbel bestaat uit verschillende onderdelen die samen zorgen voor een duidelijk geluid wanneer iemand op de bel drukt. Een gong laat het geluid weerklinken, terwijl een trafo (afkorting van transformator) de verbinding is tussen gong en deurbel. En voor een mooie, stijlvolle deurbelknop… ben je bij ons aan het juiste adres!

Deurbel vervangen

Stijlvol deurbe(l)slag

Een voordeur heeft baat bij een aantal zaken. Zo is het prettig als er een briefplaat in of een brievenbus naast zit, als het een huisnummer heeft en als je er kunt aanbellen. Onze ruime collectie voordeurbeslag heeft voor elk van deze onderdelen een passende oplossing. Verkrijgbaar in verschillende finishes, zodat je jouw voordeur eenvoudig de stijl meegeeft waar jij van houdt!

Deurbelknop vervangen: hoe monteer ik een deurbel?

De deurbellen van GPF bouwbeslag hebben dezelfde basis als de rozetten uit de collectie van GPF. Zo weet je dus zeker dat beide met elkaar matchen! Je monteert de deurbellen op dezelfde wijze als de rozetjes. Dit houdt in dat je allereerst een onderrozet op de ondergrond schroeft. Vervolgens klik je hier de cover op – net zoals je met een normale rozet zou doen. De elektrische draad voor de bel kun je wegwerken onder de rozet, dus zorg dat deze zoveel mogelijk over het gat in de muur geplaatst is.

Deurbel vervangen onderrozet
1. Plaats de onderrozet en schroef het vast.
Deurbel vervangen van klikrozet
2. Verbind de draden met de beldrukker en klik het geheel op de onderrozet.