Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Huisnummers of een huisnummerbord

Het eerste persoonlijke van je huis...

Elk gebouw heeft verplicht een huisnummer. Het even en oneven nummeren van woningen en andere gebouwen dateert uit de tijd van Napoleon. Een duidelijk huisnummerbord geeft orde in de straten en helpt bij het vinden van het juiste adres. Handig voor de postbode en voor je visite.

Huisnummerbord

Bij nieuwbouw projecten stelt de gemeente de huisnummers op en plaatst die met standaard plaatjes op de gevels. Je ziet het ook nog vaak bij bestaande bouw waar bijna elk huis hetzelfde type huisnummer heeft. Met onze huisnummers op deurbeslag.nl heb je de kans om uit te blinken en je huisnummerbord een eigentijdse uitstraling te geven met kleur en letterstijlen. Maak er dat speciale moment van als je voor het eerst je nieuwe huis betreedt. Bijvoorbeeld na flink verbouwen met het plaatsen van je huisnummer of naambord je huis als geopend verklaard.

Huisnummer toevoeging

Sommige huizen zijn voorzien van een toevoeging. Je ziet dat bijvoorbeeld bij opgesplitste woningen of bij appartementen die elk op een eigen verdieping liggen. Op deurbeslag.nl kan je ongeacht je soort toevoeging, jouw eigen huisnummers samenstellen. Dat kan door zelf losse cijfers en letters te combineren of door de cijfer en letter combinatie aan ons door te geven in het besteltraject. De doorgegeven informatie zetten wij dan op al je huisnummerbordjes.

Emaille huisnummer

Emaille huisnummers zijn er in vele maten en kleuren. Onze bordjes en naamplaatjes worden onder andere gemaakt van emaille. Emaille heeft een metalen basis welke is afgewerkt met een sterk soort glazuur van gesmolten glas. Het is hard en verandert weinig door weersinvloeden, daarom zijn onze producten zeer geschikt voor buitengebruik.

RVS huisnummer

De overige materialen van ons uitgebreide assortiment zijn grotendeels op basis van RVS. Uiteraard de populaire RVS huisnummers in matgeborsteld, maar ook de RVS huisnummers met een PVD messing, witte en zwarte coating zijn erg gewild.

Landelijke huisnummers

Voor een landelijke sfeer bij de voordeur hebben wij echte gietijzeren huisnummers in het programma. De cijfers en letters worden geïmporteerd vanuit Engeland en zijn nog met de hand gesmeden in een traditionele ijzergieterij. Deze look-a-like 'oude huisnummers' zijn echt vakmanschap!

Geluksnummers

De vijftien centimeter hoge cijfers uit ons assortiment zijn vandaag de dag een leuke accessoire voor in huis op de boekenplank, slaapkamerdeur of vensterbank. Versier de muur van de babykamer met een abc en het bed met de leeftijd van je kind. De stoere RVS, zwarte en witte cijfers en letters zetten de trend in huis!

Met de grote diversiteit in het aanbod is er voor iedereen een stijl die past bij het huis en interieur. Alle producten op deurbeslag.nl zijn direct en makkelijk online te bestellen.