deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurbeslag

Ben je op zoek naar nieuw deurbeslag voor jouw woning, kantoorpand of zorginstelling? Bekijk de vele opties bij de experts van deurbeslag.nl! We hebben ons deurbeslag onderverdeeld in praktische categorieën, zodat je jouw deurbeslag eenvoudig online koopt. En zie je door al het deurbeslag de deur niet meer? Dan staan we je graag bij in jouw online zoektocht! Chat, mail, bel of app met ons en we helpen je met passend advies voor jouw situatie.


Wat is deurbeslag?

Deurbeslag is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het openen en sluiten van de deur. Denk aan een deurklink, scharnier, cilinder of een insteekslot. Al deze zaken worden ook hang- en sluitwerk genoemd: ze zorgen samen voor het hangen en sluiten van deuren. In onze shop hebben we een groot assortiment deurbeslag voor allerlei typen deuren. Van buitendeur tot schuifdeur en van opdekdeur tot schuifpui!

Hoe monteer je deurbeslag?

De montage is afhankelijk van het type hang- en sluitwerk dat je koopt. Zo monteer je deurkrukken middels een krukstift en patentbouten of schroeven. Op onze website of bij levering van onze producten krijg je een montagehandleiding meegeleverd, zodat je weet hoe je het product op goede wijze kunt monteren. Neem bij vragen over bevestigingen of benodigde onderdelen gerust contact op met ons, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.

Welke kleuren deurbeslag zijn er?

Binnendeurbeslag en buitendeurbeslag is verkrijgbaar in een groot aantal finishes. Ideaal, want zo weet je zeker dat je iets moois vindt voor jouw situatie en interieur. Ook met de keuzestress die je kan ervaren, helpen we je graag. Zo kun je onze online keuzehulp gebruiken om de benodigde artikelen voor jouw woning te bestellen. Op onze categoriepagina’s vind je in het filtermenu bovendien handige opties waarmee je jouw zoektocht specificeert.

Welke deurklink past bij mijn lifestyle?

Is jouw woning op-en-top jaren ’30? Of heb je juiste een strakke moderne, stoere industriële of landelijke woonstijl? Je vindt gemakkelijk bijpassend deurbeslag dankzij het grote palet aan lifestyles waar we onze producten in opgedeeld hebben. Kies bijvoorbeeld voor deurklinken op rozet en zoek dan in het filtermenu de lifestyle die bij jouw woning past.