deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deur vastzetten

Geen openslaande of dichtvallende deuren meer!

Vind je klappende deuren ook zo vervelend? Gelukkig kun je op verschillende manieren jouw openstaande deur vastzetten – en daarmee een hoop irritatie voorkomen!

Openstaande deur vastzetten: wat zijn de mogelijkheden?

Ken je dat? Dat je jouw openstaande deur vast wilt zetten, zodat je ongestoord de boodschappen binnen kunt brengen of je huis even kunt luchten als dat nodig is? Er zijn meerdere manieren om deuren vast te zetten. Op deze pagina leggen we je uit welke opties er zijn om jouw deuren vast te zetten met verschillende deurvastzetters en deurstoppers.

Deurvastzetter

Deurvastzetters voor openstaande buitendeuren?

Deurvastzetters zijn dé oplossing voor het tijdelijk openzetten van buitendeuren. Er zijn meerdere type deurvastzetters. Zo zijn er vastzetters die je op de deur monteert. Met deze vastzetters kun je deuren op iedere stand openzetten en vastzetten. Dan zijn er ook deurvastzetter die je deels op de muur en deels op de deur monteert. Met deze variant kun je deuren maar op één stand openzetten. En dan is er nog de windhaak. Met de windhaak kun jouw openstaande deuren vastzetten in twee standen: op een kier en volledig open. De windhaak is een populair product om deuren mee vast te zetten, met name omdat deze makkelijk te installeren en goedkoop is.


Magnetische deurstopper

Magnetische deurvastzetters

Wanneer je jouw deur wilt kunnen vastzetten, maar geen zichtbare vastzetter op jouw deur wilt monteren, dan is de magnetische deurstopper een mooie optie. De magnetische deurstopper is een stopper waarbij een magneet de deur op z’n plaats houdt. Deze magneet is niet tot nauwelijks zichtbaar. Het verschil tussen de magnetische deurstopper en de windhaak of deurvastzetter is dat de magnetische deurstopper niet met een haak vastzit aan het kozijn, de muur of de vloer. De magnetische stopper kan overigens ook op de muur worden geplaatst.


Deurstopper

Deurstoppers voor binnendeuren

Een deurstopper is multifunctioneel. Naast het feit dat je er openstaande binnendeuren mee kunt vastzetten, voorkom je ook beschadiging aan je deur, muur of deurklink. Kies je voor wandmontage of vloermontage? We hebben in ons assortiment deurstoppers, muurstoppers en vloerbuffers. Als je vloerverwarming hebt of geen gaten in je vloer wilt, kies je voor een losse vloerbuffer of voor de muurstopper. Een rubberen deurstopper biedt bovendien prima uitkomst als je niet op de wand of vloer wilt boren. Wanneer jouw deur iets te hoog is voor de deurstopper, dan verhoog je de stop gemakkelijk met een verhogingsschijf. Veel deurstoppers kun je ook gebruiken voor buitendeuren. Lees meer over welke deurstopper geschikt is voor jouw situatie.

Professioneel advies over deurvastzetters

Jouw openstaande deur vastzetten kan op allerlei manieren. Wellicht dat de vele mogelijkheden je wat keuzestress geven. In dat geval zijn wij er voor je. We kijken graag met je mee en geven waar nodig professioneel advies over jouw ideale deurvastzetter. Heb je vragen over het vastzetten van een openstaande deur of de producten in ons assortiment? Neem dan nu contact met ons op!

Naar de deurvastzetters Bellen: 0577 - 46 21 98 Stuur een e-mail