deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deur vastzetten

Geen openslaande of dichtvallende deuren meer!

Vind je klappende deuren ook zo vervelend? Gelukkig kun je ze op verschillende manieren vastzetten – en daarmee een hoop irritatie voorkomen! Zo kun je ongestoord de boodschappen binnen brengen en je huis even luchten als dat nodig is. We leggen op deze pagina uit hoe je een deur kunt vastzetten en welke soorten deurvastzetters we hebben.

Deurvastzetter

Deur vastzetten: welke opties?

Deurvastzetters zijn dé oplossing voor het tijdelijk openzetten van jouw buitendeur. Op welke wijze kun je dat doen? Bijvoorbeeld door de deur op een kier vast te zetten. In dat geval bevestig je de deurvastzetter aan de deur. Je kunt ook kiezen voor een exemplaar aan de muur. Deze variant heeft een deel dat op de muur wordt geplaatst en een haak die aan de deur komt. Daarnaast is de windhaak een populair product om een deur mee vast te zetten. Hier zitten letterlijk wat haken en ogen aan: de deur wordt opengehouden door een haakje in een oogje te steken.


Magnetische deurstopper

Deurvastzetters voor vloer

Je kunt een deur ook vastmaken via de vloer. Denk aan een magnetische deurstopper waarbij een magneet de deur op z’n plaats houdt. Deze kan overigens ook op de muur worden geplaatst.


Deurstopper

Deurstoppers

Een deurstopper is multifunctioneel. Naast het feit dat je er een deur mee kunt vastzetten, voorkom je ook beschadiging aan je deur, muur of deurklink. Kies je voor wandmontage of vloermontage? We hebben in ons assortiment deurstoppers, muurstoppers en vloerbuffers. Als je vloerverwarming hebt of geen gaten in je vloer wilt, kies je voor een losse vloerbuffer of voor een muurstopper. Een rubberen deurstopper biedt bovendien prima uitkomst als je niet op de wand of vloer wilt boren. Wanneer jouw deur iets te hoog is voor de deurstopper, dan verhoop je de stop gemakkelijk met een verhogingsschijf.

Professioneel advies over deurvastzetters

Zoals je hebt gelezen, kun je alle kanten op als het op deurvastzetters aankomt. Wellicht dat de vele mogelijkheden je keuzestress geven, maar in dat geval zijn wij er voor je. We kijken graag met je mee en geven waar nodig professioneel advies over jouw ideale deurvastzetter. Heb je vragen over het vastzetten van een deur of de producten in ons assortiment? Neem nu contact met ons op!

Naar de deurvastzetters Bellen: 0577 - 46 21 98 Stuur een e-mail