Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Onze cultuur

Een fijn werkklimaat is een pré Cultuur cubic colors

Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig oud-familiehotel. Een hotel is het allang niet meer, maar gelukkig is het bijbehorende familiegevoel niet verdwenen! Onze teamleden zijn op elkaar ingespeeld en hebben veel kennis van zake. We houden er dan ook van om buiten hokjes te stappen, in plaats van er altijd in te blijven. Alleen met dank aan ons team en onze klanten kan deurbeslag.nl doen wat ze het liefste doet: met passie de beste interieurproducten verkopen.

Voel je welkom bij de Cubic Colors-familie

Onze familie wordt groter en groter… en daar zijn we enorm blij mee! Door jouw aankoop in onze webshop word jij ook een familielid van deurbeslag.nl. Immers: door je vertrouwen in ons bedrijf, voelen wij ons verantwoordelijk voor de beste service en hoogwaardige producten. Heb je een probleem met jouw aangeschafte product of een vraag over een artikel, dan zijn we er voor je. Ook bestellingen met hoge spoed of maatwerk zijn mogelijk. Samen zoeken we naar een oplossing: jij blij, wij blij. Zoals het een echte familie betaamt!

Open communicatie met korte lijnen

In een werkomgeving waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is, ontstaat een open en eerlijke samenwerking. Als jij weet wat je aan jouw collega hebt (en hij/zij aan jou) dan kun je elkaar perfect aanvullen en heb je aan een half woord genoeg. Door mee te denken, kansen te zien en simpelweg te durven, stimuleert het team ons in elk facet van het productieproces. Daar groeien we van, zodat we samen nog betere producten en dienstverlening kunnen bieden aan jou. En kunnen we onverhoopt niet direct antwoord geven op je vraag, dan zoeken we het voor je uit en reageren zo snel mogelijk. Ons motto blijft: shoppen is leuk. En dat willen we graag zo houden…

Help ons mee om nog verder te groeien

Samenwerking is het codewoord voor een succesvolle onderneming. Wij sparren daarom met onze teamleden én horen graag van jou wat jij van deurbeslag.nl vindt. Door te luisteren komen we verder. Laat ons weten waar je tevreden over bent en waar je een verbetering zou willen zien. Zo kunnen wij leren en onze website en service verder optimaliseren. Heb jij hét geniale idee dat onze website naar een hoger plan tilt? Of wil jij je talenten inzetten bij ons bedrijf? We horen graag van je!