Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Afkoelperiode

Heb je producten gekocht bij deurbeslag.nl? Dan heb je 100 dagen de tijd om deze te herroepen. Inderdaad: 100 dagen… veel meer dan de wettelijk voorgeschreven 14! Deze termijn geldt bovendien zowel voor consumenten als bedrijven (hoewel de laatste normaal gesproken niet met zo’n ruim retourrecht bediend wordt). De herroepingstermijn verstrijkt 100 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde (die niet de vervoerder is) het goed fysiek in bezit krijgt. Retourneren kan bij ons in de winkel of via het retourformulier. Na herroeping heb je nog veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Helaas is herroeping niet mogelijk op maatwerk. Let op: de ruime retourtermijn geldt als zichttermijn, niet als gebruikstermijn.

Retourformulier

Ons retourformulier is hier beschikbaar. Eventueel kun je gebruikmaken van het Europees Modelformulier voor Herroeping.

Afkoelperiode bij deurbeslag.nl

Aanlevering van de retouren

Een goede aanlevering zorgt voor een gaaf product en een snelle afwikkeling van jouw retour. Neem daarom deze drie stappen in acht bij het retourneren van jouw bestelling: 1. Het product bevindt zich in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). 2. Alle onderdelen en toebehoren bevinden zich in de verpakking. 3. Je hebt het ingevulde retourformulier aan het pakket toegevoegd.

Het retouradres is:

Cubic Colors B.V.
t.a.v. Afdeling Retouren
Speulderweg 38-40
3886 LB Garderen

Terugbetaling

Als de gehele bestelling wordt teruggestuurd, betalen we jou het gehele aankoopbedrag terug, inclusief de verzendkosten van de heenzending. Je ontvangt het geld zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen een termijn van veertien dagen) weer op jouw rekening. Die tijd gaat in vanaf het moment dat je te kennen hebt gegeven de aankoop te willen retourneren. Heb je je retour niet bij ons aangemeld, dan gaat deze termijn in vanaf het moment van retour zenden. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waar het bedrag van is afgeschreven. De verzendkosten voor het retourneren van het pakket zijn voor jouw rekening.

Verkeerd gemonteerde artikelen

Helaas komt het voor dat we een artikel retour ontvangen dat gebruikt is of beschadigd door verkeerde montage. We kunnen in dat geval een schadevergoeding in rekening brengen.

Cubic Colors B.V. is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van producten tijdens verzending. Bij beschadiging of onvolledigheid van de producten kunnen wij kosten in rekening brengen.