Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Goedkope deurklinken

Betaalbaar deurbeslag, zoals onze GPF Entree collectie

Deurbeslag is noodzakelijk op elke deur. Immers: met een deurkruk open je een deur en met behulp van sloten weet je zeker dat er geen onbekenden binnenkomen. Door het enorme aanbod in deurbeslag kan het een uitdaging worden om de beste producten voor jouw deur te kopen. Laat jouw situatie het niet toe om prijzig deurbeslag aan te schaffen, dan biedt de GPF Entree collectie van GPF bouwbeslag de perfecte oplossing. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de deurkrukken het perfecte hulpmiddel voor jouw entree. Zonder opsmuk of details, zonder hoge prijs. Puur kwalitatieve producten die intensief gebruikt kunnen worden, voor de entree die jij zoekt.

SfeerAfbeelding GPF820VZ GPF entree sfeerAfbeelding_GPF820VZ GPF entree

Goedkope deurkrukken in basic vormen, maar met oog voor perfectie

De vormen uit onze GPF Entree collectie zijn modern en sober, met veel strakke lijnen en lichte golven. Door te kiezen voor een deurkruk met weinig poespas, raak je jaar na jaar niet uitgekeken op het product. Het assortiment van de GPF Entree collectie bestaat uit vier verschillende deurkrukken met elk hun eigen signatuur. Je kunt kiezen voor volledig strak met een rechte hals, maar ook een rondere vorm van de deurkruk is mogelijk. Eenvoud maakt dat het deurbeslag trendy blijft en thuishoort in woningen met uiteenlopende lifestyles.

Kwaliteit verzekerd conform EN1906, klasse 3

Onze goedkope deurkrukken hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wil je een goede maar goedkope deurkruk? Zoek dan niet verder! De deurklinken zijn gemaakt conform de EN1906-kwalificering klasse 3, dus de collectie kan intensief gebruikt worden. Een GPF Entree kruk is daardoor heel geschikt voor gebruik in de utiliteitsbouw (denk aan ziekenhuizen of kantoorpanden). Maar ook in jouw woning misstaat dit type deurkruk niet en ben je keer op keer verzekerd van een probleemloze opening.

Goedkope deurklink online kopen

GPF-Entree

Welke finish kies jij?

Zoveel wensen, zoveel finishesā€¦ en daarom is onze GPF Entree collectie uitgevoerd in tal van kleuren. Ga je voor zakelijk RVS of kies je de warme PVD-tinten als messing of antraciet? Ook wit en zwart (beide zowel egaal als met structuur verkrijgbaar) zijn bekende, goedkope deurkrukken uit onze nieuwste collectie. En wat dacht je van de nieuwste telg uit de collectie: stijlvol antraciet? Bekijk alle deurkrukken en kies uit meer dan dertig varianten de perfecte oplossing voor jouw situatie.

Over de makers: GPF bouwbeslag

Het assortiment GPF Entree deurkrukken is een lijn projectbeslag van de makers GPF bouwbeslag. Zij bieden deze collectie goedkoop deurbeslag aan met oog voor kwaliteit en stijl. Naast deze producten, verkoopt GPF bouwbeslag andere soorten deurbeslag, raambeslag en veiligheidsbeslag. Ook voor diverse interieurartikelen en voordeurbeslag zoals brievenbussen en huisnummers ben je bij GPF bouwbeslag aan het goede adres.

Goedkope zwarte deurklink kopen

Naast de ruime GPF Entree-collectie bevat ons assortiment ook goedkope deurkrukken van ons eigen merk: Cubic Colors. De basis van het product is RVS, desgewenst afgewerkt met een zwarte coating. Mooi design voor een nog mooiere prijs! Je koopt de RVS of zwarte deurklink online gemakkelijk en snel. De deurkruk is uitgevoerd met een rozet, zodat het krukgat netjes afgewerkt wordt op de deur.

Zwarte deurklink kopen