deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Goedkope deurklinken

Betaalbaar deurbeslag, zoals onze GPF Entree collectie

Deurbeslag is noodzakelijk op elke deur. Immers: met een deurkruk open je een deur en met behulp van sloten weet je zeker dat er geen onbekenden binnenkomen. Door het enorme aanbod in deurbeslag kan het een uitdaging worden om de beste producten voor jouw deur te kopen. Laat jouw situatie het niet toe om prijzig deurbeslag aan te schaffen, dan biedt de GPF Entree collectie van GPF bouwbeslag de perfecte oplossing. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de deurkrukken het perfecte hulpmiddel voor jouw entree. Zonder opsmuk of details, zonder hoge prijs. Puur kwalitatieve producten die intensief gebruikt kunnen worden, voor de entree die jij zoekt.

SfeerAfbeelding GPF820VZ GPF entree sfeerAfbeelding_GPF820VZ GPF entree

Goedkope deurkrukken in basic vormen, maar met oog voor perfectie

De vormen uit onze GPF Entree collectie zijn modern en sober, met veel strakke lijnen en lichte golven. Door te kiezen voor een deurkruk met weinig poespas, raak je jaar na jaar niet uitgekeken op het product. Het assortiment van de GPF Entree collectie bestaat uit vier verschillende deurkrukken met elk hun eigen signatuur. Je kunt kiezen voor volledig strak met een rechte hals, maar ook een rondere vorm van de deurkruk is mogelijk. Eenvoud maakt dat het deurbeslag trendy blijft en thuishoort in woningen met uiteenlopende lifestyles.

Kwaliteit verzekerd door EN1906, klasse 3

Onze goedkope deurkrukken hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wil je een goede maar goedkope deurkruk? Zoek dan niet verder! Ze voldoen aan de eisen van de EN1906-kwalificering, dus je bent ervan verzekerd dat de krukken uit de GPF Entree collectie op intensieve manier getest zijn op duurzaamheid. Het label ‘klasse 3’ betekent dat de deurkrukken intensief gebruikt kunnen worden. Een GPF Entree kruk is daardoor heel geschikt voor gebruik in de utiliteitsbouw (denk aan ziekenhuizen of kantoorpanden). Maar ook in jouw woning misstaat dit type deurkruk niet en ben je keer op keer verzekerd van een probleemloze opening.

GPF-Entree

Welke finish kies jij?

Zoveel wensen, zoveel finishes… en daarom is onze GPF Entree collectie uitgevoerd in tal van kleuren. Ga je voor zakelijk RVS of kies je de warme PVD-tinten als messing of antraciet? Ook wit en zwart (beide zowel egaal als met structuur verkrijgbaar) zijn bekende, goedkope deurkrukken uit onze nieuwste collectie. En wat dacht je van de nieuwste telg uit de collectie: stijlvol antraciet? Bekijk alle deurkrukken en kies uit meer dan dertig varianten de perfecte oplossing voor jouw situatie.

Over de makers: GPF bouwbeslag

Het assortiment GPF Entree deurkrukken is een lijn projectbeslag van de makers GPF bouwbeslag. Zij bieden deze collectie goedkoop deurbeslag aan met oog voor kwaliteit en stijl. Naast deze producten, verkoopt GPF bouwbeslag andere soorten deurbeslag, raambeslag en veiligheidsbeslag. Ook voor diverse interieurartikelen en voordeurbeslag zoals brievenbussen en huisnummers ben je bij GPF bouwbeslag aan het goede adres.