deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Voordeurbeslag

Alles voor een prachtige entree

De voordeur is een eyecatcher pur sang. Het is niet alleen de entree waardoor gasten en jijzelf naar binnen gaan, maar ook jouw persoonlijke visitekaartje naar de wereld, als voorproefje van jouw interieur. Zorg er daarom voor dat jouw entree de sfeer uitstraalt die jij het liefste ziet. Ons voordeurbeslag draagt daar in grote mate aan bij.

Landelijke woning met voordeur

Nieuwe voordeur kopen of bestaande, houten voordeur opknappen?

…dan ben je op zoek naar passend voordeurbeslag! In onze webshop vind je een grote collectie voordeurknoppen, veiligheidsbeslag en overige accessoires voor jouw voordeur (zoals een briefplaat en huisnummers). Het voordeurbeslag dat we aanbieden, is ook verkrijgbaar als deurbeslag en (in veel gevallen) raambeslag. Zo kun je één stijl kiezen voor jouw interieur en die door je hele huis terug laten komen.

Veiligheidsbeslag: bescherm jezelf en anderen

Natuurlijk staat jouw voordeur graag open voor vrienden, familie en kennissen. Maar indringers mogen zonder pardon buiten blijven staan. Zorg voor extra inbraakwering met solide veiligheidsbeslag. Dat is verkrijgbaar in veel vormen en finishes, zodat je volop kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor de voordeurknoppen van GPF bouwbeslag in geborsteld RVS, in combinatie met een bijpassend veiligheidsschild. Vervolgens kun je in dezelfde finish deurbeslag en raambeslag kiezen.

Wil je extra bescherming voor jouw voordeur? Kies dan voor een veiligheidsschild met kerntrekbeveiliging. Zo ben je nog beter beveiligd tegen het uitboren en kerntrekken van jouw slot, want deze veiligheidsgarnituren hebben het keurmerk SKG 3 sterren ontvangen. Alleen producten die voldoen aan de zwaarste eisen en de hoogste inbraakwering, krijgen dit keurmerk toegewezen.

Buiten klassiek deurbeslag, binnen modern? Het kan met GPF CombiVari!

Het unieke concept van GPF CombiVari zorgt ervoor dat alle opties open zijn bij jouw keuze voor deurbeslag. Je hebt namelijk de mogelijkheid om aan de buitenzijde van jouw voordeur ander deurbeslag te plaatsen dan aan de binnenkant. Zo plaats je buiten een klassieke deurkruk, terwijl je aan de binnenzijde modern deurbeslag monteert. Of andersom natuurlijk… jij kiest! Al het (buiten)deurbeslag van GPF bouwbeslag is flexibel en kan met elkaar gecombineerd worden. Als dat geen optimale keuzevrijheid is?

Landelijke voordeur
Moderne binnendeur

Bediening met een voordeurknop of deurgreep

Veel woningen worden geopend met een vaste voordeurknop. Doordat het slot van een voordeur cilinderbediend is, wordt de deur geopend wanneer je de sleutel omdraait. Daarom is een draaibare voordeurknop niet nodig: de knop zit er alleen om de deur open te duwen. Naast voordeurknoppen zie je dat het gebruik van deurgrepen op de voordeur steeds meer in opkomst is. Met name in de utiliteitsbouw is deze trend al langer te ontdekken, maar ook moderne woningen worden vaker uitgerust met een deurgreep in plaats van een voordeurknop. Modern en stijlvol!

Post! Ga je voor een briefplaat of postkast?

Iemand die jouw voordeur ook graag vindt, is de postbode. Help hem een handje door jouw voordeur en entree te verfraaien met een mooie briefplaat. Ook deze is verkrijgbaar in dezelfde finish als jouw (voor)deurbeslag. Heb je liever geen frees in jouw voordeur? Of wil je in verband met tocht, huisdieren of allergieën geen briefplaat plaatsen? Overweeg dan om een staande of hangende brievenbus aan de buitenkant van jouw entree te bevestigen. Zo’n postkast kan desgewenst aan het begin van jouw voortuin of aan de weg geplaatst worden. Bekijk ons assortiment briefplaten en postkasten en kies jouw favoriet.

Kies je wel voor een briefplaat – scheelt naar buiten lopen wanneer het regent! – dan hebben we in onze webshop bijpassende tochtkleppen die je aan de binnenzijde van de deur kunt monteren. Zo heb je naast een mooie afwerking van de briefplaat ook extra bescherming tegen tocht en pollen.

Brievenbussen en briefplaten

Een mooie deurbel trekt de aandacht

Een bel hoort erbij! Je hebt de keuze uit allerlei varianten. Ga je bijvoorbeeld voor een kleine beldrukker in RVS of kunststof? Of kies je liever een ouderwetse beltrekker of tuimelaar in het smeedijzer zwart van Kirkpatrick? Ook een sierlijke deurklopper behoort tot de mogelijkheden: praktisch én een bijzondere verfraaiing van jouw voordeur.

Deurbellen

De finishing touch: maak je voordeur compleet met een huisnummer

Al weten veel mensen dit niet: het plaatsen van een huisnummer op jouw woning is verplicht. Onder andere voor posten pakketbezorgers moet meteen helder zijn of ze op het juiste adres zijn aanbeland. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan deze kleine finishing touch. Ga je voor klassiek, landelijk of modern? Voor strakke vormen of soepele golven? Onze enorme collectie bevat ongetwijfeld een variant die helemaal past bij jouw voordeur!

Huisnummers

Ik moest kloppen want de bel deed het niet…

Natuurlijk is een deurbel praktisch, maar om heel eerlijk te zijn vinden wij dat een deurklopper voor nóg meer sfeer zorgt op een voordeur. Bekijk ons ruime assortiment en kies bijvoorbeeld voor een klopper in sierlijke, Italiaanse vormen, voor een landelijke variant in smeedijzer zwart of voor een schitterend exemplaar in de finish roest.

Deurkloppers

Geen onverwacht bezoek door de deurspion en kierstandhouder

Herken je het dat er aangebeld wordt, maar dat je wilt weten wie er voor jouw deur staat voor je ‘m opent? Onze deurspionnen en kierstandhouders bieden in zo’n geval uitkomst! Een deurspion monteer je door de deur heen en biedt een ‘oogje’ waardoor je kunt kijken naar het bezoek aan de andere kant van de deur. Bijkomend voordeel: mensen die buiten staan, kunnen niet naar binnen kijken. Privacy en controle dus!

Ook een kierstandhouder is in dit geval een oplossing. Daarmee open je de deur een klein stukje zodat je contact kunt hebben met de persoon tegenover je. Pas wanneer je het vertrouwt kun je besluiten jouw voordeur helemaal te openen. Misschien herinner je je de kleine kettinkjes die vroeger aan de voordeur van jouw oma hingen? Inmiddels is dat type kierstandhouder vervangen door kwalitatieve beugels van onder andere het merk AMI. Hetzelfde effect, maar met meer gegarandeerde veiligheid.

Deurspion en kierstandhouder

Domotica in jouw voordeur: ontdek het elektronisch deurslot!

Veruit het merendeel van de voordeuren bestaat uit deursloten die je met een fysieke sleutel bedient. Toch is er een nieuwe markt in opkomst: die van de domotica. Door techniek te combineren met de toegang tot jouw woning, ontstaat de mogelijkheid om jouw voordeur op afstand te openen. Dit gebeurt met zogenaamde smart locks: elektronische sloten die reageren op onder andere een afstandsbediening, numeriek keypad, vingerafdruk of je mobiele telefoon. Bekijk onze SMARTair™ en Nemef ENTR nu en laat je verbazen door de techniek!

Voordeur met Invited smart lock Bekijk het assortiment