deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deuren

Een eerste indruk is vaak allesbepalend. Je wilt dat die indruk goed is, want je draagt graag uit hoeveel gevoel je hebt voor smaak en stijl in en rond het huis. En dat begint al bij een karakteristieke voordeur. Ook voor andere deuren kun je natuurlijk bij ons terecht. Het leuke van deuren is, dat je ze kunt personaliseren met ander (deur)beslag. Zet het helemaal naar je hand met een mooie deurknop, deurbel of een sierlijk huisnummer.

Deuren: een veelzijdigheid aan stijlen

Smaken verschillen. Dat geldt gelukkig ook voor deuren. Het is een product bij uitstek waarmee je jouw smaak voor stijl tot uiting kunt laten komen. Kies je voor de trend van nu – industrieel - dan ga je voor robuust en stoer. Een industriële binnendeur zet de toon voor de rest van jouw interieur. Hou je meer van klassiek en wil je dat graag laten terugkomen in jouw entree? Ga dan snel een kijkje nemen bij onze voordeuren met rooster. Stijlen die ook veel terugkomen in onze collectie, zijn jaren 30, modern en tijdloos. Ons assortiment opent deuren!

Glazen of industriële binnendeur

Een binnendeur komt vaak terug in een woning. Het behoeft dus geen uitleg dat deze er mooi uit mag zien én goed matcht met de rest van jouw interieur. Wanneer je kiest voor een woning die licht is en een transparant karakter heeft, is een glazen binnendeur iets voor jou. Naast het feit dat het een eyecatcher in jouw woning is, zal het tevens een gevoel van ruimtelijkheid geven. In onze collectie vind je ook (glazen) industriële binnendeuren. Deze passen goed in een interieur met strakke lijnen, open ruimtes en natuurlijke of zwarte kleuren. Je kunt de deur als enkele deur gebruiken, maar ook als dubbele deur of schuifdeur.

De voordelen van schuifdeuren

Steeds meer mensen kiezen voor schuifdeuren in huis. Die keuze is terecht, want ze zijn bijzonder praktisch in gebruik en uitermate geschikt voor ruimtes waar een draaiende deur niet van toepassing is. Het kenmerkende van schuifdeuren is dat je twee ruimtes in elkaar kunt laten overlopen én privacy kunt creëren als één van de ruimtes afgesloten dient te worden. Onze producten zijn van metaal en hebben zodoende een stoere en industriële look, waarmee je jouw kamer een karakteristieke stijl geeft.

FSC-keurmerk op deuren

De deuren in onze collectie beschikken over het FSC-certificaat. Jij bent dus verzekerd van een deur die op duurzame wijze tot stand is gekomen. Bomen die zijn gebruikt voor onze producten komen uit duurzaam beheerde bossen.