deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Schuifdeuren

Schuifdeuren worden steeds populairder en dat mag geen verrassing heten. Ze zijn uiterst geschikt voor kleinere ruimtes en je ervaart nooit de irritatie van een openslaande deur. Bovendien is een schuifdeur een mooie manier om twee ruimtes op een elegante wijze in elkaar te laten overvloeien. Wil je een ruimtelijk gevoel creëren? Ga dan voor een glazen deur. Geef je interieur een compleet eigen stijl!


WK6328 schuifdeur industrieel met blank glas
WK6328 schuifdeur industrieel met blank glas
  • Levertijd: 2 tot 3 weken
€  865,92
Per stuk
WK6334 schuifdeur industrieel met blank glas
WK6334 schuifdeur industrieel met blank glas
  • Levertijd: 2 tot 3 weken
€  1.087,94
Per stuk
WK6332 schuifdeur industrieel met blank glas
WK6332 schuifdeur industrieel met blank glas
  • Levertijd: 2 tot 3 weken
€  1.027,25
Per stuk

Industriële schuifdeuren

In onze collectie schuifdeuren vind je exemplaren in een industriële stijl. De producten komen uiterst goed tot hun recht in een interieur met strakke lijnen, open ruimtes en natuurlijke of zwarte kleuren. Ze hebben allen blank glas en een witte grondverflaag als finish. Je kunt echter ook kiezen voor mat glas, mocht dat jouw voorkeur genieten. De schuifdeuren in ons assortiment zijn van hout gemaakt, hoewel ze het uiterlijk van een moderne stalen deur hebben.

Het juiste schuifdeurbeslag

Vaak wordt er in industriële interieurs gekozen voor een zwart schuifdeursysteem. Ook finishes als RVS en roest matchen uitstekend met industriële schuifdeuren. Kies bijvoorbeeld voor een RVS schuifdeurhanger set als je een extra deur wilt ophangen. Wil je ook een fraaie schuifdeurkom in de deur en ben je benieuwd welke producten passen bij jouw schuivende parel? Kijk verder op onze pagina met schuifdeurkommen en stel jouw persoonlijke set samen.

Houten schuifdeuren

Het kiezen voor een houten schuifdeur gaat gepaard met vele voordelen. De deur is compact en je kunt hem heen en weer schuiven zonder dat het ruimte inneemt. Ook zijn houten schuifdeuren er in allerlei soorten stijlen, dus er is voor ieder wel wat wils. Een derde voordeel, is dat het product niet heel veel hoeft te kosten. Je kunt voor dit houten kunststukje vaak kant-en-klare stompe deuren gebruiken. De goedkoopste exemplaren zijn holle kern deuren, met een binnenkant van stevig karton of hardboard. Daar wordt aan beide kanten MDF, HDF of multiplex aan toegevoegd.