deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hang- en sluitwerk

Welkom op deurbeslag.nl: hét online platform voor hang- en sluitwerk voor deuren, ramen, poorten en meubels. Ook woonaccessoires en veiligheidsoplossingen voor in en om huis vind je in onze shop. Ons hang- en sluitwerk hebben we opgedeeld in vier overzichtelijke groepen. Klik ze aan en ga op zoek naar de beste oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Heb je vragen tijdens je zoektocht of ben je dringend op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op via één van de vele mogelijkheden. We zijn je graag van dienst!

Hang- en sluitwerk deurbeslag
Hang- en sluitwerk meubelbeslag
Hang- en sluitwerk poortbeslag
Hang- en sluitwerk ramenbeslag
Hang- en sluitwerk veiligheidsbeslag

Wat is hang- en sluitwerk?

Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor alle hulpmiddelen die ervoor zorgen dat draaiende delen (een deur, raam, poort of kastdeurtje) blijft hangen en geopend en gesloten kan worden. Hang- en sluitwerk voor deuren wordt ook wel deurbeslag genoemd, terwijl het voor meubels, meubelbeslag en voor ramen, raambeslag heet. Het is dus een praktische verzamelnaam die onder andere gebruikt wordt in de afbouw en bij architecten.

Hang- en sluitwerk online kopen

Onze webshop deurbeslag.nl heeft duizenden artikelen die praktisch gemak combineren met comfort en een stijlvolle uitstraling. Zo kies jij gemakkelijk het hang en sluitwerk dat jij nodig hebt voor jouw deur, poort, raam of meubel. Ons ervaren verkoopteam staat graag voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen. We hanteren bovendien een ruim retourbeleid, want je hebt maar liefst 100 dagen bedenktijd! Op onze categoriepagina’s hebben we een overzichtelijk filtermenu, zodat je doelgericht de producten kiest die passen bij je persoonlijke lifestyle en je favoriete kleur. Met een palet van tientallen kleuren is er altijd een optie geschikt voor jouw woning!

Kan ik jullie hang en sluitwerk bekijken in een showroom?

Wil je liever geen aankoop doen zonder een product in het echt gezien of gevoeld te hebben? Dat kunnen we ons voorstellen, want het is een bepalend onderdeel van je inrichting. In het Veluwse dorp Garderen vind je ons pand met uitgebreide showroom. Zo kun je op je gemak ons deurbeslag en alle overige producten ervaren. Let op: ons assortiment is zo groot… dat past niet allemaal in onze showroom. Het is daarom slim om vooraf even contact op te nemen en te checken of het product te bekijken is. Zo voorkom je teleurstellingen – al zal onze schitterende locatie in een oud-hotel aan de bosrand vast een hoop goedmaken!

Kom op bezoek
Hang en sluitwerk Deurbeslag.nl
Hang en sluitwerk Deurbeslag.nl