deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hang- en sluitwerk ramen

Bedien jouw ramen optimaal met bijpassend raambeslag. Verkrijgbaar in veel soorten en daardoor geschikt voor (bijna) alle typen ramen. Of het nu gaat om het mechanisme waarmee je het raam sluit in het kozijn of de raamuitzetter die je raam in geopende stand laat staan. Ook raamsloten zijn essentiële hulpmiddelen om jouw woning veilig af te sluiten Bekijk hieronder een overzicht van onze raamproducten en kies de variant die het beste past bij jouw situatie.

Welk hang- en sluitwerk is geschikt voor mijn raam?

Er zijn verschillende soorten ramen op de markt en het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat elke variant zijn eigen raambeslag verlangt. Heb je een traditioneel draairaam dat naar buiten opendraait? Dan kun je gebruik maken van raamuitzetters, raamsluitingen en raamsloten. Ook raamgrepen zijn geschikt. Heb je juist een draaikiepraam? Dan zijn draaikiepbeslag en raamkrukken nodig om jouw draaikiepraam goed te kunnen bedienen. Voor valramen en klepramen zijn respectievelijk raamvalijzers en uitzetijzers op de markt gebracht. Bovendien kun je kiezen voor een elektronische raamopener, zodat ramen die zich hoog bevinden ook geopend kunnen worden wanneer je dat wilt.

Wat kost hang en sluitwerk voor ramen?

De prijs van raambeslag is heel wisselend en afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Je kunt kiezen voor een eenvoudige raamsluiting in staal, of juist uitpakken met luxe finishes voor een chique resultaat. Ook het verschil tussen handbediende en elektronische producten zorgt voor een verschil in prijs. Op onze pagina kun je gemakkelijk producten met elkaar vergelijken. Zo streep je de voors en tegens tegenover elkaar weg en kom je snel uit bij het raam hang- en sluitwerk van jouw keuze.

Hang en sluitwerk ramen online kopen

Op deurbeslag.nl vind je een ruim assortiment raambeslag. We hebben onze producten geordend per categorie. Vervolgens kies je desgewenst via een filtermenu jouw zoekopdracht specifiek maken. Wil je bijvoorbeeld raambeslag dat past bij je jaren ’30 interieur? Of een raamkruk in dezelfde stijl als het zwarte deurbeslag dat in huis hangt? Dan filter je gemakkelijk op kleur of lifestyle. Je hebt 100 dagen de tijd om jouw bestelling thuis te bekijken en zo nodig terug te sturen. Ook over garantie en service doen we niet moeilijk. Dat is onze service with a smile!