deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Elektrische raamopeners

Veilig wonen en praktisch gebruiksgemak komen samen bij onze collectie elektrische raamopeners. Met de hulp van deze producten kun je jouw raam op afstand (met een afstandsbediening) openen en sluiten. Ideaal wanneer jouw bovenlichtje of ander raam te hoog zit om hem met de hand te bedienen!


Raam bedienen op afstand

Is een raam hoog geplaatst in je kamer, waardoor je er niet bij kunt zonder het gebruik van een trap of ladder? Dan is een elektrische raamopener met afstandsbediening een handig hulpmiddel. Deze zorgt ervoor dat je kunt blijven ventileren door het raam regelmatig te openen, maar dat deze ook weer makkelijk af te sluiten is. Met één druk op de knop zet je het mechanisme in werking. Onder andere bij de AXA raamopener Remote 2.0 wordt een afstandsbediening meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.

Voor welke raam is een AXA Remote 2.0 geschikt?

AXA raamopeners zijn geschikt voor verschillende typen ramen. Je leest meteen in de producttitel al welk raam bediend kan worden met de specifieke versie. Er zijn raamopeners voor valramen en klepramen, omdat deze vaak boven een deur of groot raam gemonteerd worden en daardoor lastig te bereiken zijn. Ook voor draairamen zijn er geschikte opties beschikbaar.

Waarom is de draairichting belangrijk bij raamopeners?

Wil je een elektrische raamopener monteren op jouw draairaam? Dan kan deze naar links of naar rechts openen. Om ervoor te zorgen dat de raamopener zich aan de juiste kant bevindt en aan die zijde goed zijn werk kan doen, is het belangrijk dat je de draairichting van het raam weet. Onze hulppagina draairichting voor deuren (maar ook ramen!) helpt je daarbij.