deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Meubelbeslag zwart

Met de juiste details zijn jouw meubels een blikvanger in de ruimte. Ons zwarte meubelbeslag draagt daaraan bij, omdat de kleur uitblinkt op meubels en kasten. Welk meubel geef jij een boost met zwart meubelbeslag? Ontdek alle losse onderdelen op deze pagina en stel zo jouw favoriete meubel samen met bijpassende handgrepen, meubelringen of plankdragers.

Wat is meubelbeslag?

Meubelbeslag is een verzamelnaam voor alle producten die bijdragen aan het openen en sluiten van een meubel. Ze hebben dus een praktische functie, maar maken het meubel in veel gevallen ook mooier. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle, zwarte komgreep waarmee je een lade open kan trekken. Of een uitgewerkte, smeedijzeren plankdrager die jouw boekenplank extra karakter geeft.

Jouw zwarte meubelbeslag online kopen

Op deurbeslag.nl en deurbeslagstore.be vind je een ruime collectie zwarte producten voor jouw meubels, lades, kasten en keukenkasten. Zwart meubelbeslag koop je bij ons gemakkelijk en snel, met vlotte levertijden omdat veel van onze producten uit voorraad leverbaar zijn. Ons team met enthousiaste professionals staat elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven voor jouw persoonlijke situatie. Twijfel je over een product, de werkwijze of de montage? Wij denken graag met je mee en helpen je verder!