deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Albo Deuren

Over het merk

Het team van Albo Deuren is al decennialang specialist op het vlak van deuren-maken en produceert al meer dan 40 jaar deuren in allerlei soorten en maten, die zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing. Je komt de deuren van Albo daarom overal tegen. Je ziet ze in woningen, bedrijfspanden, ziekenhuizen en scholen. Het bedrijf uit Albergen maakt dan ook exemplaren voor een scala aan panden. De filosofie achter het bedrijf is samen te vatten met de woorden ‘vakkundig, slim en inspirerend’. Met hulp van Albo’s concept ‘PerVorm’ kun je probleemloos elke deur laten ontwerpen die je maar wilt.

Albo Logo

Passie voor deuren

De passie voor deuren wordt bij Albo niet onder stoelen of banken geschoven. Het bedrijf telt ongeveer 150 medewerkers en is totaalleverancier op het gebeid van binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, ramen en verwante producten. Daarbij maakt deze fabrikant gebruik van moderne technieken en hoogwaardige en duurzame materialen. Voeg daar het bewezen vakmanschap en de doordacht designs aan toe en je kan met recht zeggen dat Albo Deuren garant staat voor een fraai en functioneel resultaat!

Maatwerk

Albo Deuren onderscheidt zich door kwaliteit, kennis en service. Het bedrijf levert maatwerk, is flexibel, heeft korte levertijden en werkt nauw samen met diverse partners. Samen met hen ontwikkelt Albo generieke en projectgerichte totaaloplossingen voor de markt en is het hun doel om klanten volledig te ontzorgen; van het inmeten tot het volledig gemonteerd en afgelakt afhangen van de deuren. Daarnaast besteedt het bedrijf veel aandacht aan kwaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, wet- en regelgeving en duurzaamheid. Kwaliteit en milieu bepalen de materiaalkeuze en worden ondersteund door de kwaliteitslabels KOMO® (Concept I, II en III) en ISO9001. Albo Deuren maakt uitsluitend gebruik van legaal gekapt hout. Als een product FSC® (CO22196) of PEFC-gecertificeerd is, wordt dit vermeld. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en het uitgebreide assortiment, de mogelijkheden voor maatwerk, snelle levering en prettige communicatie (waarbij de klant altijd centraal staat) en de combinatie met de productkennis en volledige ontzorging, maken van Albo Deuren een unieke speler op de markt.

Assortiment

Naast een enorm breed assortiment binnendeuren en buitendeuren, levert Albo ook sloten, scharnieren en deurbeslag. Het bedrijf begrijpt het belang van de styling van een woon- of werkomgeving en de belangrijke functie en toegevoegde waarde van deuren. Ze bieden hun klanten de juiste beleving en maken deuren een essentieel onderdeel van hun bouw- en inrichtingsprojecten. Verder heeft de fabrikant een duidelijke innovatiekalender en is het bedrijf in staat om zich met hun producten aan te passen aan de markttrends en behoeften van zowel professionals als consumenten. Ook maken ze gebruik van een sterk partnernetwerk. Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijke thema's die continu hoog op de ontwikkelingsagenda staat. Albo Deuren werkt stapsgewijs aan de volledige integratie van deze principes in de organisatie via verschillende initiatieven.

PerVorm en Albo Plus

Met het ontwerpconcept ‘PerVorm’ zegt Albo open te staan voor alle mogelijke wensen van de klant. Er worden geen concessies gedaan aan de vorm, het materiaal en overige wensen. Zelfs voor deuren die moeten presteren (bijvoorbeeld omdat ze brand-, kogel-, geluid- of inbraakwerend moeten zijn) is er bij Albo veel mogelijk. De klant heeft de keuze om ook dit type deuren af te werken in een uitstraling die past bij de rest van het interieur. Het concept Albo Plus zorgt ervoor dat de buitendeuren van Albo montage-gereed zijn wanneer ze de fabriek verlaten. Zo hoeft de aannemer of timmerman geen bewerkingen te doen vóór hij de deur definitief kan afhangen, maar zijn ook zaken als het deurbeslag en eventuele glazen ramen verwerkt in de deur. Door de fabrieksbescherming die op deze manier intact blijft, wordt een lange levensduur gegarandeerd. Diverse keurmerken en een ruime garantietermijn onderstrepen de kwaliteit van Albo’s producten.