deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Albo Deuren

Over het merk

Het team van Albo Deuren is al decennialang specialist op het vlak van deuren-maken. Het bedrijf uit Albergen maakt dan ook exemplaren voor een scala aan panden. De filosofie achter het bedrijf is samen te vatten met de woorden ‘vakkundig, slim en inspirerend’. Met hulp van Albo’s concept ‘PerVorm’ kun je probleemloos elke deur laten ontwerpen die je maar wilt.

Albo Logo

Deurenbouwers met een missie

De passie voor deuren wordt bij Albo niet onder stoelen of banken geschoven. Het bedrijf is totaalleverancier op het vlak van binnen- en buitendeuren, bijbehorende kozijnen en ramen. Hun betrokkenheid met partners zorgt ervoor dat ze naast het produceren van deuren, ook volledig willen ontzorgen. Albo is daarom tevens designer en maken van unieke exemplaren. Hun visie versterkt deze gedachte: OPEN voor anders! Albo wordt daarmee een kwalitatieve partner die graag buiten de box denkt als het gaat om het maken van deuren.

OPEN voor anders: PerVorm en Albo Plus

Met het ontwerpconcept ‘PerVorm’ zegt Albo open te staan voor alle mogelijke wensen van de klant. Er worden geen concessies gedaan aan de vorm, het materiaal en overige wensen. Zelfs voor deuren die moeten presteren (bijvoorbeeld omdat ze brand-, kogel-, geluid- of inbraakwerend moeten zijn) is er bij Albo veel mogelijk. De klant heeft de keuze om ook dit type deuren af te werken in een uitstraling die past bij de rest van het interieur. Het concept Albo Plus zorgt ervoor dat de buitendeuren van Albo montage-gereed zijn wanneer ze de fabriek verlaten. Zo hoeft de aannemer of timmerman geen bewerkingen te doen vóór hij de deur definitief kan afhangen, maar zijn ook zaken als het deurbeslag en eventuele glazen ramen verwerkt in de deur. Door de fabrieksbescherming die op deze manier intact blijft, wordt een lange levensduur gegarandeerd. Diverse keurmerken en een ruime garantietermijn onderstrepen de kwaliteit van Albo’s producten.