Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Austria deuren

Over het merk

De firma Austria Deuren staat bekend om zijn kwalitatieve deuren en kozijnen. Het bedrijf is al sinds 1953 actief en heeft inmiddels vele, schitterende deuren in allerlei stijlen in hun collectie. Ben je dus op zoek naar een mooie binnendeur voor jouw woning? Austria Deuren heeft voor een ieder wat wils.

Austria deuren logo

Deuren in allerlei stijlen

Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, landelijk of industrieel, Austria Deuren zijn er in allerlei verschillende stijlen, diverse kleuren en maten. Je kunt kiezen uit diverse Austria binnendeuren, waaronder luxe binnendeuren, kamerhoge binnendeuren, board- en freeslijndeuren, schuifdeuren. Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of Austria Deuren heeft het in zijn assortiment. Je vindt dus altijd wel een deur die perfect past bij de rest van je interieur. De Austria boarddeuren in ons assortiment zijn zowel stomp als opdek en in verschillende stijlen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dichte boarddeur of een binnendeur met een kleine of grote glasopening. Daarnaast zijn er diverse afmetingen beschikbaar en kun je kiezen uit honingraat-, kanaalspaan- of 30/60 minuten brandwerende vulling. De stompe binnendeuren zijn wit gegrond en de opdekdeuren hebben een afgelakte witte afwerking. Dan zijn er de kamerhoge binnendeuren. Deze reiken tot aan het plafond en geven jouw interieur een luxe en moderne uitstraling. Deze binnendeuren zijn voorzien van een honingraatvulling met verzwaard randhout en zijn vanaf de bovenzijde tot 10 cm in te korten. Een kamerhoge binnendeur is uitstekend geschikt als je een deur met bovenlicht wilt vervangen. De freeslijndeuren van Austria Deuren zijn een feestje voor ieder modern interieur. Wat deze binnendeuren bijzonder maken is de artistieke effect van de horizontale en verticale lijnen die in deze binnendeuren zijn gefreesd. De opdekdeuren in dit assortiment zijn wit afgelakt en de stompe deuren hebben wit gegrond als afwerking. De freeslijndeuren komen extra tot hun recht wanneer je ze afwerkt met een zwart vierkant rozet.

austria deuren sfeer
austria deuren sfeer

Voor degenen die voor een landelijke uitstraling gaan heeft Austria Deuren de Austria Cabana Roble. Deze binnendeur is geïnspireerd op boerderij- en staldeuren. De Cabana Roble heeft een eiken toplaag dat verlijmd is op een HFD ondergrond. Het mooie van deze landelijke deuren is dat ze ook als schuifdeur kunnen worden gebruikt. Ga je liever voor een industrieel design? Dan is er de Nero Legno. Deze deuren vallen op door hun extra ranke stijl en zijn voornamelijk uitgevoerd in zwart. De kant-en-klare variant van deze deuren in ons assortiment zijn voor zien van zwarte scharnieren, magneet smalsllot voorbereiding en tochtprofielen. Bovendien zijn ze ook gelakt.

Deurbeslag en schuifdeursystemen

Naast een ruime collectie binnendeuren, biedt Austria Deuren ook deurbeslag en Austria schuifdeursystemen aan. Als je nog op zoek bent naar deurkrukken voor deze binnendeuren, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een RVS deurkruk! En met een schuifdeursysteem van Austria Deuren kun je een binnendeur op een gewenste manier positioneren om ruimtes af te sluiten of juist tot één geheel te maken. Je kunt ervoor kiezen om de schuifdeur langs de wand te laten schuiven of juist tussen twee wanden te laten verdwijnen. Om een binnendeur op te hangen heb je een schuifdeurrail nodig. Het Austria Nero Industriale schuifdeursysteem is 2 meter lang, heeft een zwarte poedercoating en is geschikt voor stompe binnendeuren tot maximaal 150 kg. Het schuifdeursysteem van Austria bestaat uit rollers, een deurstopper, een vloergeleider, een 200 cm lange rail, een wandmontageset en schroefsets.