deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Austria deuren

Over het merk...

De firma Austria Deuren staat bekend om haar kwalitatieve deuren en kozijn, zowel voor binnen als buiten. Het bedrijf levert sinds 1953 een ruime collectie schitterende deuren aan tussenhandelaren zoals deurenspeciaalzaken en hout- en bouwmaterialenhandels.

Austria Deuren logo

Verspreid over Nederland

De showroom van Austria is te vinden in Vianen. Het bedrijf is echter gevestigd in Den Haag en de loodsen met groot buitenterrein staan in Lisse. Naast een groot aantal binnendeuren, voordeuren en buitendeuren en bijbehorende kozijnen, verkoopt Austria ook deurbeslag en schuifdeursystemen. De collectie is uitgebreid met mooie terrasdeuren met glas, zodat je ‘buiten’ gemakkelijk naar binnen kunt halen.

Voordeuren service van Austria

Zoek je extra service wanneer je een voordeur van Austria koopt? Dan kun je voor verschillende afwerkingsopties kiezen! Ga je voor een Plus-deur, dan kun je zelf extra’s zoals een sleutelgat en een brievenbus in de deur maken. Deze deur wordt één keer behandeld met een grijze grondverflaag. Ga je liever voor een Pro-deur, dan wordt het meeste werk je uit handen genomen. In dat geval wordt de deur twee keer afgelakt met een grijze grondverf. Gewenste uitsparingen – zoals het sleutelgat en de briefplaat – worden alvast voor je uitgespaard, zodat jij de cilinder of de briefplaat er alleen nog in hoeft te steken. Desgewenst wordt de deur zelfs iets korter gemaakt of wat versmald. Zo weet je zeker dat je maatwerk ontvangt dat vrijwel direct op te hangen is.