deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Berg Deuren

Over het merk

Berg Deuren is leverancier van hardhouten buiten- en binnendeuren voor de timmerindustrie, aannemerij, groothandel en deuren- speciaalzaken. Een berg vol mogelijkheden, dat is waar ze bij Berg Deuren voor staan. Met meer dan 60 jaar kennis en ervaring en de beschikking over een hedendaags machinepark, is geen deur te gek.

Berg Deuren logo

Berg Deuren, voorheen Deurenfabriek van den Berg, is opgericht als Timmerfabriek in 1952 door gebroeders Hendrik en Gerrit van den Berg uit Ermelo. Na de overname in 1994 door Theo van den Berg heeft het bedrijf al snel de focus gesteld op de productie van enkel hardhouten deuren.

Verschillende modellen deuren van Berg Deuren

Nederlandse productie

Van eenvoudige, functionele binnendeur tot luxe voordeur met sierlijstwerk. De productie van de hardhouten deuren gebeurt voor 100% op Nederlandse bodem, waardoor flexibiliteit en kwaliteit het voordeel van de klant blijft.

Naast het huidige aanbod aan goedgekeurde houtsoorten, heeft u de mogelijkheid om FSC en of PEFC gecertificeerde deuren te bestellen. De totale productie vindt plaats op Nederlandse bodem.

Landelijke voordeuren van het merk Berg Deuren

Binnendeuren met naadloze verbinding

Uniek aan de binnendeuren is de naadloze verbinding. Andere deurleveranciers zullen geen onderscheid maken tussen een binnen- en buitendeur wat betreft de deurnaden.

Berg Deuren maakt maar één product: deuren. Juist door deze specialisatie hebben zij in de loop van tientallen jaren veel kennis over alle aspecten van deuren in ons bedrijf verzameld. Dus niet alleen qua ontwerp en maatvoering, maar ook over afhanging, afsluiting en gebruik van deurbeslag.