deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Berg Deuren

Over het merk

Berg Deuren is specialist in het maken van hardhouten buiten- en binnendeuren voor de timmerindustrie, aannemerij, groothandel en deuren-speciaalzaken. Deze gerenommeerde deurenfabrikant uit Ermelo heeft al meer dan 60 jaar kennis en ervaring met het produceren van deuren.

Berg Deuren logo

Berg Deuren, voorheen Deurenfabriek van den Berg, is opgericht als timmerfabriek in 1952 door de broers Hendrik en Gerrit van den Berg. Na de overname in 1994 door Theo van den Berg legt het bedrijf al snel de focus op de productie van enkel hardhouten deuren.

Verschillende modellen deuren van Berg Deuren

Duurzaamheid

Het maken van hardhouten deuren is ambachtelijk werk. Het doel van Berg Deuren is om de natuurlijke eigenschappen van het hout zoveel mogelijk te benutten. Tijdens de productie wordt er dan ook zo efficiënt mogelijk omgegaan met dit veelzijdige natuurproduct. Het hout waarmee wordt gewerkt is FSC- en PEFC gecertificeerd. Daarmee werkt Berg Deuren mee aan verantwoord bosbeheer en een duurzame toekomst. De certificering garandeert namelijk een eerlijke prijs voor duurzaam hout, waarbij rekening is gehouden met natuurbelangen en de rechten van lokale bevolking en bosarbeiders.

Maatwerk

Van een eenvoudige, functionele binnendeur tot een luxe voordeur met sierlijstwerk. Bij Berg Deuren is maatwerk de standaard. Geen deur is onmogelijk, wat je wensen ook zijn.

Landelijke voordeuren van het merk Berg Deuren

De binnendeuren van Berg Deuren zijn te verdelen in meerdere categorieën. Allereerst zijn er de paneeldeuren en glasdeuren, die zijn uitgevoerd in verschillende stijlen die passen bij de woontrends van vandaag de dag. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke binnendeur, door het maatwerkprogramma van Berg Deuren is alles mogelijk. Daarbij zijn er ook brandwerende deuren verkrijgbaar waarbij niet ingeleverd is op design. Op het gebied van buitendeuren produceert Berg Deuren naast voor- en achterdeuren ook tuindeuren, garagedeuren en vlakke deuren. Al deze deuren worden in hun eigen fabriek op maat gemaakt. Daarbij zijn deze deuren voorzien van een goede isolatie en hebben ze inbraak-, brand- en geluidwerende eigenschappen.