deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

4 x anti corona deurklink hulpmiddelen

Het coronavirus houdt ons nog steeds in zijn greep. Ook tijdens de huidige tweede golf gelden er daarom strenge maatregelen om de kans op besmetting zoveel mogelijk te beperken. Sommige voorschriften kennen we al sinds het begin van de COVID-19-problematiek (vaak handen wassen, niezen in de elleboog), andere worden pas sinds kort geadviseerd (zoals het dragen van mondkapjes). Deurklinken en deurknoppen zijn echter nog steeds een potentiële bron van virussen, omdat veel mensen deze producten aanraken. Wij geven je daarom de beste tips om direct contact met een deurkruk te voorkomen.

Welk anti corona hulpmiddel voor mijn deurklink en deurgreep?

Er zijn verschillende producten die ervoor zorgen dat jij en jouw gezinsleden of medewerkers de deurgreep, deurklink of deur in een gebouw niet aan hoeven te raken. Bekijk onze anti corona producten en ga voor coronaproof deurbediening.

1. Anti corona deurkruk

Zeker in openbare ruimtes kan een deurklink een kleine brandhaard van bacteriën en virussen zijn. Die wil je in tijden van corona dus niet aanraken! Met onze praktische anti-corona deurklinken raakt jouw hand de deurkruk niet direct aan, omdat bediening met de onderarm of elleboog mogelijk is.

Anti-corona deurkruk

 

2. Anti corona deurgreep

Speciaal voor verticale deurgrepen zijn er hulpmiddelen waarmee je een deurgreep gemakkelijk met je onderarm opent. Zo raak je het oppervlak van de greep niet aan en voorkom je dat er eventuele virussen op je hand terechtkomen.

Anti-corona deurgreep

 

3. Anti corona voetopener

Dankzij een voetopener doen jouw voeten het werk bij het openen van een deur. Je monteert de voetopener onderaan de deur, zodat je er gemakkelijk met de neus van je schoon tegenaan kunt duwen. Let op: is een deur gesloten, dan kun je met deze opener de dagschoot niet bedienen. Het is daarom verstandig om de deur te combineren met een anti corona hulpmiddel voor deurklinken.

Anti-corona voetopener

 

4. Anti corona zeepdispenser / desinfectiezuil

Desinfecteren en handen wassen blijft de norm, zodat we virussen en bacteriën van onze handen poetsen vóór we gaan eten of ons gezicht aanraken. Dankzij de voetbediening van deze zeepdispenser kun jij volledig coronaproof je handen desinfecteren.

Anti-corona zeepdispenser