Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurstoppers voor wand of vloer

Ben jij die beschadigingen op de wand door openslaande deuren ook zat? Voorkom verdere problemen met behulp van een deurstopper! Door de deur een halt toe te roepen met een vloerstopper of wandstopper, kan de deurkruk niet tegen de muur slaan. Dit is bevorderlijk voor de kwaliteit van de wand én de kruk. Bovendien zijn de deurstoppers verkrijgbaar in drie trendy kleuren, zodat je ze eenvoudig kunt afstemmen op jouw deurbeslag of overige interieuritems.

Deurstoppers

Een deurstopper bevestigen

Je monteert onze deurstoppers met behulp van schroeven op de vloer of de wand. Het voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van stevige montage. Ook wanneer de deur een keer met gang tegen de stopper slaat, geeft deze geen krimp. Voor de meeste vloerdeurstoppers en alle wandstoppers geldt dat zij met één schroef vastgezet worden. Eén type deurstopper van GPF bouwbeslag is hier echter een uitzondering op. De stoppers in de serie GPF8730/0730 hebben twee uitstekende nokken aan de onderkant, plus een schroef in het midden van de stopper. Deze nokken zorgen voor extra balans, omdat de kans op draaien groter is wanneer een (ronde) deurstopper slechts op één plaats vastgemaakt wordt. Een tweede bijkomend voordeel is dat de deurstopper hierdoor op één of meerdere verhogingsschijven geplaatst kan worden. Dat is een uitkomst wanneer de deur een stukje boven de vloer hangt. Middels een verhogingsschijf houdt de vloerstopper nog steeds een deur tegen!

Check onze stevige stoppers