deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Aanhaken maar!

Kapstokhaken zijn een goed voorbeeld van praktische interieuritems die overal goed van pas komen. Immers: er is altijd wel een verdwaalde sjaal, jas of tas die aan een haakje gehangen wil worden. De collectie kapstokhaken die je bij Cubic Colors vindt, is uitgebreid en zeer afwisselend. Zowel liefhebbers van modern RVS, zwart smeedijzer en de meer futuristische kleuren en vormen komen aan hun trekken. Waar wacht je nog op? Aanhaken dus!

Kapstokhaken in elke ruimte

De functie van kapstokhaken komt tot uiting in de hal, waar hij dient als kapstok. Maar er zijn nog veel meer plekken waar de haken een praktisch hulpmiddel zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van de keuken, voor jouw pannenlappen, theedoeken… of als originele ophangers voor jouw kookgerei? In de badkamer zijn deze jashaken erg handig voor het ophangen van kleren en handdoeken – iets waarvoor je de haken ook perfect in de slaapkamer kunt gebruiken. Je kunt ze zelfs gebruiken als trendy ophangmiddel voor fotolijstjes door jouw hele huis heen!

Van RVS tot bioplastic, van kleurrijk aluminium tot smeedijzer

Bij jouw keuze voor kapstokhaken is je persoonlijke smaak leidend. Je hebt daarom de keuze uit allerlei soorten jashaken, gemaakt van heel verschillende materialen. Kies zelf hoe duur jouw kapstokhaak mag zijn en welke variant het beste past bij de inrichting van jouw hal, keuken of badkamer.

Bekijk alle kapstokhaken