deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Alles voor jouw raam

Tags: draaikiepbeslag, Raambeslag

Om jouw raam optimaal te bedienen, gebruik je passend raambeslag. Een draaikiepgreep voor soepele opening, een raamuitzetter om jouw raam netjes open te laten staan – ook bij wind... Je vindt alles voor jouw raam in ons assortiment, met een grote variatie aan vormen en finishes!

Draaikiepbeslag

Ons assortiment raambeveiliging: cruciaal en uitgebreid

We staan vaak uitgebreid stil bij de beveiliging van onze deuren. Maar wist je ook dat inbrekers regelmatig gebruik maken van ramen wanneer ze een huis binnendringen? Daarom is goede raambeveiliging cruciaal voor een veilig thuis. In ons assortiment vind je onder andere een barrièrestang en schuifpuibeveiliging: praktische hulpmiddelen die de toegang voor indringers versperren. Ook (afsluitbare) raamsluitingen dragen bij aan een goede raambeveiliging.

Wat is jouw stijl?

Ga je voor authentiek, zwart smeedijzer, dat fantastisch past bij de luikjes van jouw woonboerderij? Kies je voor modern, geborsteld RVS in jouw zakelijke bedrijfspand? Laat je de knusse jaren ’20 en ‘30 terugkomen met ons jaren 30 beslag? Zoveel huizen – zoveel wensen – zoveel mogelijkheden! Laat jezelf verrassen door ons ruime assortiment raambeslag en kies wat past bij jou én bij je budget.

Bekijk ons raambeslag