Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

“Het matzwarte deurbeslag maakte mij direct erg enthousiast!”

Influencers zijn niet meer weg te denken in de online wereld. Ze bieden inspiratie, verdiepen zich in samenwerkingen en fleuren jouw Insta-wall op met de mooiste plaatjes. Deurbeslag.nl ging diverse samenwerkingen aan met bloggers en ‘interieurgoeroes’. Vandaag in de spotlights: Inge van @budgetstyleshopping. “Het matzwarte deurbeslag maakte mij direct erg enthousiast!”

Passie voor budgettips delen

Het was nieuwjaarsdag 2018 toen het account BudgetstyleshoppING van Inge het daglicht zag. “Aanvankelijk plaatste ik voornamelijk foto’s van ons eigen huis met leuke budget-items, maar toen ik meer volgers kreeg, ontving ik ook foto’s van hen. Ze stuurden interessante budgettips die ik mocht promoten. Na ongeveer een jaar mocht ik tegen betaling gaan samenwerken met verschillende bedrijven. Dat is hoe mijn leven als influencer is begonnen.” Wat is Inge’s grootste passie? “Ik wil mijn volgers laten zien dat het niet duur hoeft te zijn om je huis aan te kleden of te restylen. Je kunt soms al met kleine veranderingen een heel andere sfeer creëren in huis.”

Juf Inge heeft doelen

“Zolang ik mij kan herinneren, wilde ik al juf worden in het basisonderwijs. Ik ben nu inmiddels al meer dan vijftien jaar kleuterjuf. Ik geniet enorm van de kinderen en hun praatjes. Bovendien vind ik het fantastisch om de groei van kinderen te zien en hieraan een bijdrage te kunnen leveren. In de toekomst wil ik heel graag leerkracht blijven.” Naast haar liefde voor het juf zijn, heeft Inge ook nog een andere wens. “Ergens in mij borrelt het nog om een eigen bedrijf te beginnen. Dit kan met interieur-items zijn, maar soms ontstaan er ook weer totaal andere ideeën.”

Ideale deurbeslag voor verbouwing

Recentelijk was Inge druk bezig met het maken van verbouwingsplannen voor haar benedenverdieping. Een perfect moment dus om te kijken welk deurbeslag daar bij past. “Toen ik op de website keek, werd ik direct erg enthousiast over het matzwarte deurbeslag! Wat mij ook erg aansprak, is dat alle benodigdheden er meteen bijgeleverd werden. Ideaal! Ik besloot de samenwerking met deurbeslag.nl aan te gaan vanwege de mooie items die prachtig in ons huis zouden staan. Daarnaast vond ik de manier waarop de communicatie verliep erg prettig: het was duidelijk, vriendelijk en reëel. Wanneer je op zoek bent naar nieuw deurbeslag, ben je bij deurbeslag.nl aan het juiste adres!”


Bekijk ons zwarte deurbeslag