Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Comfortabel leven met een helpende hand

Wil je ondanks een beperking graag thuis blijven wonen? Of kan jouw vader, oma of buurman zich middels de juiste hulpmiddelen onafhankelijk redden in zijn of haar eigen huis? Wij zorgen voor producten die extra mobiliteit en een verhoging van de zelfstandigheid bieden. Een helpende hand maakt veel mogelijk!

Hulpmiddelen voor ouderen

Herkenningspunten uitlichten

Het donker is fijn om in te slapen, maar kan voor problemen zorgen wanneer je je wilt verplaatsen in je eigen huis. Secu biedt daarom wandbeugels die je kunt verlichten met glow in the dark-doppen of stickers. Ook voor de trap zijn er speciale profielen en stickers verkrijgbaar. Er zijn zelfs glow in the dark-producten die je op de lichtschakelaar en rondom de cilinder op jouw deurbeslag plakt! Zo word je eenvoudig geleid in het donker en kom je niet voor verrassingen te staan. Deze producten zijn ook zeer geschikt voor slechtzienden. Door hun hoge kwaliteit is een halve dag opladen met daglicht voldoende om de glow in the dark-producten een volle avond en nacht te laten branden.

Een veilige ondergrond

Drempels brengen struikelgevaar met zich mee en zijn onhandig in combinatie met een rollator, rolstoel of scootmobiel. Onze drempelvervangers zorgen voor een subtiele en geleidelijke verhoging. Bovendien zijn er speciale drempelhulpjes beschikbaar. Zij bieden een helpende hand bij drempels die je niet kunt verwijderen, zoals de drempel bij de buitendeur. Neem bijvoorbeeld onze modulaire drempelhulp, die door zijn verschillende lagen verstelbaar is en zelfs het gewicht van een auto kan dragen!

Comfortabel onder de douche of in bad

De badkamer kan een gevaarlijk gebied zijn door de combinatie van water en tegels. Verzeker jezelf van een solide ondergrond met onze bad- en douchematten. Bovendien zijn er douchekrukken, douchestoelen en badzitjes verkrijgbaar, zodat je zittend kunt douchen of badderen. De kans op uitglijden wordt hiermee minimaal en mensen met weinig energie kunnen een douchebeurt beter volhouden.

Bekijk onze hulpmiddelen