Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Cubics Groentje: het postbusslot

Heb je al een brievenbus, maar is deze nog niet beveiligd met een slot? Of heeft het slot een andere sleutel dan jouw voordeur en zou je dat graag anders zien? Ontdek een praktische nieuwkomer in onze collectie: de postbussloten van Mauer. Op en top comfort met één sleutel voor elk slot!

Postbusslot

Mauer postkastcilinders

Onze postbussloten zijn afkomstig van leverancier Mauer, die de sloten combineert met de modellen van haar reguliere cilinders. Zit er bijvoorbeeld een DT1 cilinder van Mauer in jouw buitendeur? Dan kun je het postkastslot gelijksluitend te maken door een Mauer postkastcilinder t.b.v. DT1 cilinders te kopen. Met deze praktische toepassing denkt Mauer een stap vooruit. En het scheelt jou tijd, want in één beweging check je jouw brievenbus én open je de voordeur!

Bekijk Mauers postbussloten