deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

De 9 lifestyles die je productkeuze doen sturen

Tags: Lifestyle

Blog-lifestyles-groot

Het volledige assortiment van de Cubic Colors shops is gefilterd in lifestyles. Maar welke lifestyle sluit aan bij jouw smaak en waar dien je op te letten? Je leest het hier:

1920 - 1930 stijl

Jaren 30 deurbeslag

De jaren rondom 1920-1930 sluiten naadloos aan bij de ontwerpen van het Ika en Hipi deurbeslag. Ruimte voor warme houttinten en ronde vormen. Heb je een jaren 30 huis of wil je graag deze stijl doortrekken in jouw woning dan is dit deurbeslag onmisbaar.

Charmant Rustiek

Charmant-rustiek-klein

Een knisperend haardvuur in een boeren interieur maar ook in een strak interieur. Het zwart smeedijzer bouwbeslag dat binnen deze lifestyle valt heeft het karakter van beide interieurs. Kies je voor de creatieve ronde vormen of toch het spannende lijnenspel?

Italiaans design

Italiaans-Design-klein

De Italianen laten weer eens zien waar ze goed in zijn: Design, met een hoofdletter D. Exclusieve ontwerpen uit Studio Mandelli van vooraanstaande Italiaanse designers. Stuk voor stuk zijn deze producten juweeltjes voor een interieur, ongeacht welke stijl je nastreeft.

Klassiek

Klassiek-klein

Deurbeslag met de tinten van een klassiek interieur. Laat het vlammenspel van klassieke houtsoorten terugkomen in de materialen en finishes van uw deurbeslag. Voor de echte perfectionisten een aanrader.

Landelijk Authentiek

Landelijk-klein
De details maken het verschil! Stuk voor stuk unieke producten met een eigen patroon. Een authentiek resultaat met een organische vorm in zwart of messing.

Modern Zelfbewust

Modern-Klein

Opvallend modern in een bijzonder jasje. Het F1 parel aluminium of een zwart of wit structuurfinish laat het deurbeslag de gebruikers niet ongemerkt voorbij gaan.

Zakelijk Sportief

Modern-Klein

Roestvast staal (RVS) heeft iets tijdloos over zich. Een zakelijke en sportieve uitstraling door de weerkaatsing van het licht. In mat geborsteld of gepolijst een aangename meerwaarde voor het interieur.

Brocante

Brocante-klein

Een stijl die aan de antieke stijl doet denken met ronde vormen en sierlijke elementen. Een oude look met de kwaliteit van nu. De meest sierlijke smeedijzer producten vallen binnen deze lifestyle.

Warm Dynamisch

Warm-Dynamisch-klein

De moderne dynamische vormen met een warme kleur passen zowel bij een modern licht interieur als bij een warm donker interieur. De producten zijn voorzien van een sterke PVD coating en daarom ook uitstekend buiten toepasbaar.