deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurbeslag door de jaren heen #8: tijdloze toppers

Deurkrukken zijn er in allerlei modellen. Van barok tot jaren ’30 stijl, van typisch boerenbeslag tot modern. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn de stijliconen van hun tijd en van hun stroming. Leer over de rootsvan hedendaagse GPF deurklinken in onze serie over deurbeslag door de jaren heen. In deze blog kijken we naar de tijdloze modellen die hun stempel hebben gedrukt op deurbeslag zoals wij dat kennen – en dat ook altijd zullen blijven doen.

Sfeerimpressie GPF Toi

Wat is tijdloos deurbeslag?

Al die trends, stijlen en nuances… Menigeen kan flinke keuzestress ervaren in de zoektocht naar het juiste model deurkruk voor zijn of haar interieur. Gelukkig is er een oplossing voor ieder die een ‘neutrale, maar altijd stijlvolle’ deurkruk wil. Een groot aantal tijdloze modellen vinden hun weg in elk interieur en bij elke woonstijl. Hun vorm is subtiel, hun finish goed te combineren met andere items en hun kwaliteit hoog, zodat het deurbeslag lang mooi blijft. Hoe paradoxaal het ook klinkt: tijdloos blijft trendy!

Tijdloze GPF Toi deurkruk

De GPF deurkruk Toi is wellicht het beste voorbeeld van een tijdloos model dat zeer geliefd is onder klanten. De eenvoudige doch praktische vorm biedt je alles wat je nodig hebt: of het nu in een landelijk of modern interieur is. Een tijdloze deurklink raakt niet uit de mode – simpelweg omdat hij niet modegevoelig is. Maar de Toi is door haar geringe diameter alles behalve saai. De deurkruk is gemaakt van RVS, maar kan desgewenst worden afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating in zwart of wit of een PVD-coating in antraciet of mat messing.

Tijdloze deurkruk Toi