deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

DIY: kledingkast upgraden met meubelgrepen

Is jouw kledingkast toe aan een nieuwe uitstraling, maar wil je geen nieuwe kopen? Ga creatief aan de slag en geef jouw meubel een tweede leven! Je kunt de kast overschilderen om de look and feel te veranderen, maar ook met nieuwe meubelgrepen op de deur bereik je een wereld van verschil.

Doe het zelf kledingkast meubelgrepen aanpassen

Meubelbeslag is bepalend voor een meubel. Het is de spreekwoordelijke kers op de taart die de stijl van jouw interieur vertegenwoordigt en de rootsvan het meubelstuk benadrukt. Net als bij een deur, is het beslag een bepalend detail op keukenkasten en meubelkasten. Ga voor modern RVS of juist de klassieke jaren 30 stijl, trendy zwart of landelijk smeedijzer. Bekijk de ruime keuze op meubelbeslag.nl!

Meubelgreep vervangen

Een meubelgreep heeft enkelzijde bevestiging, omdat een meubeldeurtje slechts aan één zijde te bedienen moet zijn. Aan de binnenzijde van de deur wordt de greep middels een moer vastgedraaid in de deur. Deze bevestiging is makkelijk en sterk, omdat je de deurgreep niet door de deur kunt trekken. In dit geval is de enigszins saaie, witte deurgreep van de kledingkast gehaald en vervangen door een stijlvolle T-greep in geborsteld RVS. Deze matcht mooi met GPF deurkruk Kohu, die op de slaapkamerdeur gemonteerd is. Zo wordt de moderne stijl van het RVS als rode draad doorgetrokken in de gehele woning.

Online meubelgreep kopen