deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Een deurbord voor elke situatie

Tags: pictogram, pictogrammen, veiligheidspictogram

Grappig of zakelijk, kleurrijk of sober… deurborden zijn er in allerlei soorten. Maar één ding hebben ze gemeen: deze deurbordjes informeren lezers middels heldere afbeeldingen, (nagenoeg) zonder gebruik van woorden.

WC bordjes in elke stijl

Bij toiletten in openbare gebouwen zie je vaak in één oogopslag waar de dames- en herenruimte is. Hoe? Door het gebruik van deurborden! De wc bordjes kunnen een standaard afbeelding zijn van een mannelijk of vrouwelijk poppetje, maar ook een meer cryptische afbeelding met dames- en herenschoenen. Bekijk ons assortiment toiletbordjes en kies het materiaal en de variant die het beste bij jouw ruimte past.

Pictogrammen

Een noodsituatie? Volg de pictogrammen!

In noodsituaties is het fijn dat we terug kunnen vallen op glasheldere pictogrammen. Zij leiden ons naar een nooduitgang, naar een brandblusser, naar een EHBO-post… Zonder deze afbeeldingen lopen panieksituaties – zeker in openbare ruimtes – in veel gevallen slechter af. Daarom is het van belang dat veiligheidspictogrammen een universele afbeelding hebben die door iedereen begrepen wordt. Onze collectie pictogrammen voor noodsituaties draagt bij aan de algehele veiligheid. Bovendien zijn de pictogram stickers eenvoudig te bevestigen op allerlei soorten ondergrond. De pictogram nooduitgang is fotoluminescent. Dat betekent dat deze ook licht geeft wanneer het donker is, zodat de afbeelding altijd zichtbare noodverlichting heeft.

Pictogram brandhaspel
Pictogram nooduitgang

Materiaalkeuze

Onze deurborden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor geborsteld RVS of aluminium voor onze toiletbordjes en overige deurbordjes in zakelijke stijl. Met zijn eenvoudige, stijlvolle ontwerp is dit pictogram altijd gepast. Ga je voor iets opvallender, bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar wc bordjes in jouw café of winkel? Kijk dan naar ons assortiment in emaille. Van rood tot wit, van blauw tot crème: elke kleur wordt gecombineerd met leuke of praktische afbeeldingen. Ook zijn er pictogrammen verkrijgbaar als stickers. Zo plak je veiligheidspictogrammen eenvoudig en snel op elke ondergrond.

En: door ons voorraadhoudende assortiment pictogrammen ben je verzekerd van snelle levering. Ideaal!

Bekijk onze deurbordjes