Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF CombiVari

GPF CombiVari

In 3 stappen zelf deurbeslag, veiligheidsbeslag en raambeslag samenstellen met GPF CombiVari – het flexibele deurbeslag.

Deurbeslag

GPF CombiVari is in alle finishes deurkrukken beschikbaar. GPF deurkrukken en knopkrukken passen op alle GPF rozetten en schilden. De ontelbare combinatie mogelijkheden geven maximale vrijheid in keuze tussen deurkruk, rozet of schild.

Blog_Extra_CombiVari

Veiligheidsbeslag SKG***

Met GPF veiligheidsbeslag maak je ongeacht welke finish je kiest een unieke combinatie tussen binnen en buiten met behoudt van maximale veiligheid SKG***. Het is zelfs mogelijk aan de buitenkant van de deur een veiligheidsrozet en voordeurknop toe te passen i.c.m. een 52 mm veiligheidsschild aan de binnenkant van de deur.

Raambeslag

De GPF deurkrukken zijn als raamkruk toe te passen op de GPF raamsluitingen en draaikiepmechanismen. In afsluitbare variant voldoet het GPF draaikiepmechanisme aan de hoogste norm voor inbraakwerendheid: SKG***. De combinatie van zelf samenstellen en SKG*** is uniek in de markt!